Anadolu Gençlik'ten Çanakkale Gezisi

ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİNDEN 250.000 GENÇLE ÇANAKKALE DİRİLİŞİ GEZİSİ
Editör Editör

Anadolu Gençlik Derneği Genel Merkezi'nin Çanakkale zaferinin 100. yılı münasebetiyle düzenlemiş olduğu,  ÇANAKKALE DİRİLİŞİ programı, 11 Nisan 2015 Cumartesi günü Çanakkale'de yapılacaktır.

Anadolu Gençlik Derneği, Türkiye'nin her yerinde şehidi bulunan Çanakkale için, aynı iman ve aynı inancı taşıyan 250 bin genci, şehid dedeleri ile buluşturup, o ruhun kaybolmamasını sağlayacaktır.

Bu program dahilinde Geyve ilçemizden de gençlerimizi Çanakkale'ye götüreceğiz diyen Şube Başkanı, herkesin bu programa duyarlı olmasını rica etti. Programı, Geyve'nin belli başlı yerlerine afişler asarak duyuruyoruz, gitmek isteyen ya da bir öğrenci göndermek isteyenlerin vereceğimiz irtibat numarasıyla bize ulaşmalarını istedi.

Bu vesileyle, bu güzel vatanı canları pahasına bizlere bırakan tüm şehitlerimizi rahmetle ve şükranla anıyoruz, yapacağımız bu hizmetin hayırlı olmasını cenabı Allah'tan diliyoruz dedi.

İrtibat  : Levent SARI

 Telefon: 0 505 648 99 70

 Hareket Tarihi: 10 Nisan 2015

 Hareket Saati: 22.00

 Hareket Yeri : Geyve Meydanı


Mehmet AYDOĞAN
Geyve Haber
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs