APEK’te genel kurul heyecanı

Sakarya’nın en büyük sivil toplum kuruluşu olan Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin (APEK) 65. Olağan Seçimli Genel Kurulu 12 Nisan’da yapılacak.
Ali ARICI Ali ARICI

APEK Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aya, 12 Nisan Pazar günü Atatürk Stadı’nda yapılacak olan seçimli olağan genel kurula tüm ortaklarını davet ederken, “Bugüne kadar ortaklarımıza en iyi hizmeti vermek için yönetim olarak var gücümüzle çalıştık. Kooperatifimiz bünyesinde hizmet veren satış mağazalarımızda en uygun şartlarda üreticilerimizin yanında olduk. Bundan sonrada hizmetlerimiz katlanarak devam edecek” dedi.

APEK Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aya ve yönetim kurulu üyeleri kooperatifin hizmet verdiği bölgelerde seçim çalışmalarına başlarken, Kaynarca bölgesinde muhtarlarla bir araya geldi. Kaynarca Belediye Başkanı Zeynel Özel’in de katıldığı kahvaltılı toplantıda kooperatifin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Aya, 12 Nisan’da yapılacak olan genel kurula da muhtarları davet etti. 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs