Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile görüştüler

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Milletvekili Engin Özoç, CHP Sakarya İl Başkanı Ayça Taşkent, CHP Sakarya Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Sakarya Milletvekili Aday Adayları Ayhan Bal, Ayşe Kılıç, Elif Başer, Enis Ceylan, Erdoğan Isır, Hüseyin Avni Şahin, Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ettiler.
Ali ARICI Ali ARICI

 İlk önce CHP Grup toplantısına katılan Milletvekili Aday Adayları daha sonra Mecliste CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldiler. Görüşmede Milletvekili Aday Adayları ile tek tek konuşan Kılıçdaroğlu 7 Haziran seçimlerinin öneminden bahsetti, Kılıçdaroğlu,’’Sizlere inanıyor ve güveniyorum. Bu sefer Sakarya’da sadece bir milletvekili değil, milletvekilleri çıkaracağız. Bunu başaracağınıza inanıyorum. Hep birlikte çok çalışacağız, halkımıza CHP Politikalarını anlatacağız. Sizlerin aracılığıyla Sakaryalı vatandaşlarımıza saygılarımı selamlarımı iletiyorum. ’dedi.

Daha sonra CHP Sakarya İl Başkanı Ayça Taşkent, Sakarya’da yapılan seçim çalışmaları hakkında Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na bilgi verdi. 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs