7 Haziran esnafın kurtuluşu olacak

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili aday adayı Alirıza Acartürk, seçim çalışmalarına Pamukova’da devam etti. Esnafı ziyaret eden Acartürk, “7 Haziran tarihi esnafın, çiftçinin geleceği açısından dönüm noktası olacak. Esnafın kurtuluşu olacak” dedi.
Ali ARICI Ali ARICI

TARIMA DESTEK ESNAFIN DA YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR

Acartürk’e Pamukova esnafı ve halkı büyük ilgi gösterdi. Tek tek esnafı dolaşan ve sorunlarını dinleyen MHP Sakarya Milletvekili Aday adayı Alirıza Acartürk, Pamukova esnafının sıkıntılarını iyi bildiklerini, tarımsal faaliyetlere daha fazla destek olunmadığı sürece, esnafın da yüzünün gülmeyeceğini söyledi.

ESNAF, ÇİFTÇİ BORÇ İÇİNDE

Acartürk, “Çiftçi para kazanacak ki, gelip sizlerden alışveriş yapacak. Fakat son senelerde çiftçilerimiz giderek fakirleşiyor. Birçoğu borçlarına karşılık ürününü daha tarladayken yok pahasına satmak zorunda kalıyor. Yani bu senenin ürünü ile geçen senenin borcunu ödemeye çalışıyor. Bu durum en fazla da esnafı etkiliyor. Esnafımız da zor durumda. Bağkur prim borçlarını bile ödemeyen binlerce esnaf var. Avukat olduğum için daha yakından takip edebiliyorum. Sakarya’daki icra dairelerinin sayısı giderek artıyor. Onbinlerce esnaf icra ile karşı karşıya.” dedi.

KURTULUŞ MHP’DE

Ekonomik anlamda milletin büyük sıkıntı içinde olduğunu da ifade eden Acartürk, “Sahada gördüğümüz Türkiye’nin gerçek gündemidir. Sahada Milliyetçi Hareket Partisi’ne her geçen gün daha büyük teveccüh gösterildiğine şahit oluyoruz. Ve insanlarımız artık biliyorlar. Ekonomik anlamda da ülkenin kurtuluşunun yolu, milli ve manevi duygularından emin oldukları Milliyetçi Hareket Partisi’nden geçiyor. İnşallah milletimizin arzusu ve Allah’ımızın rızası ile 7 Haziran tarihi, köylümüzün, esnafımızın, çiftçimizin, sanayicimizin kurtuluş tarihi olacak.” şeklinde konuştu.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs