Dernekler Toplantısı Yapıldı

Geyve Kaymakamlık HEM ile İlk Adım Derneği tarafından ortaklaşa olarak dernekler toplantısı yapıldı.
Editör Editör

Sakarya, Çocuklar, Engelliler, Kadınlar, Erkekler ve Yaşlılar Koruma Derneği Proje toplantısı, Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi Konferans Salonu'nda yapıldı.

Proje toplantısının ana teması; Geyve ile Taraklı Dokuma Bezi'nin tanıtımı ve Türkiye genelinde pazarlanması oldu.

Projenin bitiminde, 3 aylık eğitim sonrası, bayanlar dokuma işini öğrenecek ve evlerine tezgah verilecek, evlerinde boş zamanlarında rahat bir şekilde çalışabileceklerdir. Ürünün pazarlama sıkıntısı olmayacak.

Proje programına katılanlardan Sakarya il dernekler Müdürü Adnan Zengin: "Önce gönüllü olarak dernekler işin içine girecek. Dernekler İl müdürlüğü olarak bizde gerekli desteği sağlayacağız." dedi. 

Herkesin bu proje içinde olması gerektiğini söyleyen Zengin; projenin çok faydalı olacağını ve bölgeye ekonomik hareketlilik getireceğini ifade ederek programın sahibi Hasan Kargün'e teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.

Proje sahibi, İlkadım Derneği Başkanı Hasan Kargün ise yaptığı kısa konuşmada: "Katılımcılara verdikleri özveri ve destekten dolayı teşekkür ederek, projenin Geyve ile havalisine büyük katkısı olacağını ve dernek olarak böyle projeler yaptıklarını ve katılımcılardan proje ortağı olmaları konusunda destek olmalarını istedi. 

Proje ortaklarından Geyve kaymakamlık Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Doğan; Geyve Kaymakamlık HEM olarak destek olacaklarını ve projenin faydalı olacağını ifade etti.

Proje uzmanı Akın Dede yaptığı kısa konuşmada, örnekler vererek projelerin katılımcılara ve bölgeye olacak maddi kazanımlarına değindi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs