Güney Bölgesi Aday Adayı Ömer Erdem Çalışmalarına Devam Ediyor

7 Haziran seçimlerinde AK Parti saflarından milletvekili olmak için 19 Şubat tarihinde resmi müracaatta bulunduktan sonra saha çalışmalarına başlayan Ömer Erdem, adaylıkların üst kurul tarafından belirlenme çalışmalarının başlamasına rağmen hız kesmeden süreçle ilgili olarak çalışmaya devam ediyor.
Editör Editör

Aday adayı Ömer Erdem son olarak Geyve'ye bağlı mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Geyve muhtarlar derneği dernek salonunda yapılan toplantıda aday adayı Ömer Erdem'e yoğun bir ilgi vardı.
Muhtarlar derneğinde genellikle sohbet havasında geçen toplantıda aday adayı Ömer Erdem muhtarlara gösterdikleri nazik ilgiden dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasında kendisinin öz geçmişi hakkında kısaca bir bilgilendirme sunumu yaptıktan sonra 7 Haziran seçimleri ile ilgili olarak görüşlerini dile getirdi. Yeni Anayasa, başkanlık sistemi ve ülkenin meseleleri ile ilgili olarak görüşlerini muhtarlarla paylaştı.
Muhtar kelimesinin Arapça tam karşılığının ‘seçilmiş’ anlamına geldiğini anlatan ve muhtarların mahallenin başkanı olduğunu dolayısıyla seçilmesi halinde kendisinin her zaman için muhtarları muhatap alacağına ve her zaman onların görüşlerine değer verip kendilerini dinleyeceğine dair söz verdi. Sunum ve sohbet toplantısı sonrasında muhtarların fikir, düşünce ve sorularını öğrenmek isteyen Erdemin muhtarların sitem, sitayiş ve şikayetleri karşısında şaşkınlığını gizleyemediği görüldü. Muhatap bulamamaktan dert yanan muhtarlar seçilmesi halinde sorunlarına çözüm bulma ve muhatap alınma noktasında söz aldılar. Muhtarlar derneği başkanı Süleyman Pınar gösterdikleri yoğun ilgi dolayısıyla muhtarlara teşekkür ederken aynı zamanda Geyvemizin adayını hep birlikte destekleyeceğiz arkadaşlar diyerek muhtarlardan da söz aldı.

Çok sayıda muhtarın söz aldığı toplantı yaklaşık olarak iki saat sürdü. Toplantı sonunda dernek başkanı Pınar, Aday adayı Ömer Erdem'e teşekkür ederken Erdem de aynı şekilde mukabelede bulundu.

Mustafa Hamdulllah Ergin/ GeyveHaber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs