Özsoy Tarım Yeni Yerinde Hizmete Açılıyor

İlçemizin en köklü firmalarından olan Özsoy Tarım halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek için yeni yaptığı satış yerinde hizmete açılıyor.
Editör Editör

İlçemizin en köklü firmalarından olan Özsoy Tarım halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek için yeni yaptığı satış yerinde hizmete açılıyor. Özsoytarım Sahibi Ömer Özsoy 9 Nisan’da yeni yerlerinde faaileyete geçeceklerini ifade ederek daha iyi hizmet için böyle bir yer yaptıklarını belirtti.


Uzun yıllardır Geyve ve çevresinin tarımla ilgili her türlü ihtitayaçlarını karşılayan Özsoytarım 9 nisan perşembe günü saat 12.00 de İnciksuyu mahallesi umurbey caddesi no 114 teki yeni işyerinin açılışını yapacak. Açılış işyerinin karşısında bulunan Dörtyol camisinde kur’an ziyafeti verilecek. Kur’an ziyafetine dünya birincisi Süleymaniye camii imam hatibi Ekrem Nalbant ile yine dünya birincisi büyükpiyalepaşa camii imam hatibi İshak Danış katılacak. Kur’an ziyafetinin ardından etli pilav ve ayran ikram edilecek.


Firma sahibi Ömer Özsoy yaptığı açıklamada ilçemizin tarımla ilgili ihtiyaçlarını karşılarken manevi boyutta katkı yapmak amacıyla da Kur’an okumada Dünya birincisi 2 tane hafızımızı da davet ettik. Geyve ve çevresindeki tüm halkımızı açılışımıza bekliyoruz.

GeyveHaber

Dünya birincisi Ekrem Nalbant

Dünya birincisi İshak Danış

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs