MÜHİM OLAN DOSTLUK

Geyve Saygın halı saha tesislerinde devam eden geleneksel AKGIDA futbol turnuvasına katılan sporcular ve seyirciler; yenmek, yenilmek önemli değil, mühim olan dostluk, dediler.
Editör Editör

AKGIDA sporcuları; Fenerbahçe -Çaykur Rizespor maçı sonunda, Fenerbehçeli futbolculara düzenlenen hain saldırıyı kınadı. Sarılacivert- Bordomavi forma giyerek dostluk maçı yaptılar.

Akgıda Satınalma takımı sarılacivert, Aktül Tedarik bordomavi forma giyerek halı sahaya çıktı. Maç öncesi her iki takımın oyuncuları karma olarak dostça fotoğraf çektirip, birbirlerine başarılar diledi. Maç 11-0 bitmesine rağmen birbirlerini tebrik ettiler.

61 numaralı bordo mavi formayı giyen  Tayfun Kedikli ile 7 numaralı sarı lacivert formayı giyen Fatih Yüksel: "Yenmek, yenilmek önemli değil. Önemli olan dostluğumuzun baki kalmasıdır. 


GOL KRALLIĞI

Bu arada gol krallığına yarışan Tedarik takımı oyuncusu Ahmet İhtiyar 17. golünü atıp oyundan çıktı: "Aktül üretim takımı oyuncusu Ali Öztürk 16 gol ile bana rakip idi. Benim için gol kralı olup olmamak önemli değil. Ali ile olan arkadaşlığımız gol krallığından daha önemlidir. Onu geçmemek için yerimi yedek oyuncuya bıraktım. 

Bizim, bu dostluğumuz tüm sporculara ve seyircilere örnek olsun."dedi. Seyirciler de böylesine olgunluk gösteren futbolcuları alkışladı. 

MEHMET AYDOĞAN

Geyve Haber

Ali Öztürk ve Ahmet İhtiyar

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs