Sakarya, Cumhurbaşkanımızı Coşkuyla Karşıladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kent Meydanındaki açılış töreni ve mitingde, Sakarya'ya yapılan yatırımları anlattı, Sakarya coştu.
Editör Editör

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya Valiliği ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan toplam 53 yatırımın toplu açılışını yapmak üzere Sakarya'ya geldi.

Toplu açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı konuşmada özetle şunları söyleidi:

Sakarya'dan aldığımız güçle yeni Türkiye'nin inşası yolunda çalışıyoruz. Sakarya düşmanın baş eğdiremediği şehirdir. 

Sakarya depremin yıkamadığı şehirdir. Sakarya bir kez daha Üstat Necip Fazıl'ın dediği gibi ayağa kalkacak ve Türkiye'nin 2023 hedeflerinin öncü şehirleri arasında yerini alacaktır. 

Sakarya'da toplam yatırım bedeli 183 tirilyon olan çeşitli kurumlarımıza ve belediyelerimize ait olan 53 kalem eserin toplu açılışını yapmak üzere buradayız. 


Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs