GEYVE'DE MİLLİ İTTİFAK, HESAPLARI DEĞİŞTİRECEK

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi, görülen lüzum üzerine İttifak kararı aldı.
Editör Editör

Tüm yurtta büyük yankı uyandıran bu Millî İttifak, kısır siyasi çekişmelere, kirli siyasete, tertemiz ve Milli bir Alternatif olarak seçim atmosferine dahil oldu. 

Geniş ve coşkulu bir katılım sağlanan toplantıya Sakarya Milletvekili Aday Adayları Fikret ÖZER ve Gürbüz PERTEV , Pamukova Sp İlçe Başkanı Kemal TAŞ, Pamukova BBP Başkanı Orhan SEVER, Yönetim Kurulu Üyeleri katıldılar. 

Sakarya-Geyve Milletvekili Adayı Fikret ÖZER; kardeşlerimizle yaptığımız bu ittifakla baraj sorunumuz kalmadı. İnşallah Meclise girerek, yığınla çözüm bekleyen sıkıntılara çare olacağız. Sakaryamızın ihmal edilen Güney bölgesine, Geyve, Pamukova ve Taraklı ilçelerimize, arkadaşım Gürbüz PERTEV beyle beraber çok güzel hizmetler yapacağız dedi. 

Sakarya-Pamukova Milletvekili Adayı Gürbüz PERTEV; İnançlı kadroların bir araya geldiği bu ittifakımız, Vatana-Millete hayırlı olsun. Yanlış giden bu gidişe dur diyecek bu kadro inşallah Mecliste halkımızı temsil edecek. Hakkın ve halkın temsilcisi olacağız dedi. 

Daha sonra söz alan Saadet Partisi Pamukova İlçe Başkanı Kemal TAŞ, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Orhan SEVER, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Ahmet ŞEN beyler; ittifakın hayırlı olmasını, seçime kadar bütün seçmenlere ulaşılacağını ve 8 Haziranda bütün Milletvekili Adaylarımızı Meclise taşıyacaklarını söylediler. 

Sakarya Milletvekili Adayı Fikret ÖZER, toplantıda iştirak eden herkese teşekkür ederek, seçime kadar herkesten daha fazla gayret göstermelerini istedi. 

Ayrıca Bangladeş'te haksız ithamlarla idam edilerek Şehid edilen Cemaati İslamiye Liderlerinden Kamaruzzaman'a Cenabı Allah'tan rahmet diledi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs