METEM'de Kutlu Doğum şenliği

Geyve METEM öğrencilerinin düzenlediği Kutlu Doğum etkinlikleri çok beğenildi.
Editör Editör

Geyve Kaymakamlığı Kültür Merkezinde düzenlenen Kutlu Doğum Haftasında; Peygamber Efendimiz anıldı, ilahiler okundu, bilgi yarışması yapıldı. Program; öğrencilerden Yusuf Dişli'nin Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Okunan Kuranın mealini de Pınar Uçar yaptı.

METEM Din Kültürü öğretmenlerinden Enes Türit ile Zekeriya Şahin'in hazırladığı programı; Milli Eğitim şube müdürü Tahir Taş, okul müdürü Tekin Bayer, öğretmenler ve öğrenciler beğeniyle izledi. Öğrencilerden Kübranur Uysal, Leylanur Güneş ve Elif Karaoğlu okudukları ilahilerle gönülleri fethetti.

Eray Demir ve Taha Uysal Peygamberimizin hadislerinden bir demet sundu. Öğrenciler arasında dini bilgiler yarışması yapıldı. Yarışmanın jüri üyeliğini öğretmenlerden Mustafa Özcan, Mustafa Firengiz ve Zekeriya Şahin yaptı.

Yarışma sonucu şöyle:1.Sakine Aydın, 2.Kader Sepetçi, 3.Kader Ergün. 

Programı Enes Türit ile Mücahit Kahveci sunarken; teknik sorumluluğu Yunus Emre Kanbur, Yunus Keskin ve Fahir Baykara üstlendi.

Dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler veren okul müdürü Tekin Bayer: "Bu güzel programı düzenleyen öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilerime çok teşekkür ederim."dedi.

MEHMET AYDOĞAN

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs