CP’de Halk Günü'nde İndirim

CP’nin fabrikadan halka satış mağazası zincirinin 420. Geyve şubesinde Halk Günü'nde indirim var.
Geyve ve Pamukova bölgesinde çalıştıkları sözleşmeli üreticilerden özenle yetiştirilmiş piliçlerin Osmaneli Kesimhanesi’nde Helal Kesim Yöntemi ile yapılan kesim sonrasında halkın hizmetine sunulmak üzere sevkiyatı yapılmaktadır.
Editör Editör

Dünya liderliğine soyunan C.P. Standart Gıda C.P. piliçin Geyve'de bulunan şubesinde halk gününde indirimli satışlar devam ediyor.

CP Uluslararsı şirketler grubunda

Uluslararası Şirketler Grubu CP, 9 ana iş grubundan yapılanan 250 şirketinde, 40’a yakın ülkede görev yapan 300 Bin’i aşkın personeli ile, cirosu 18 Milyar Doları aşan bir dünya devidir. Bu gruba bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren CP Türkiye, 3 Bin 500 personeli, Bin 500’ü aşkın sözleşmeli üreticisi, 419 adet piliç satış mağazası, 6 adet yem fabrikası, 4 adet kesimhanesi ile beyaz et sektöründe Türkiye’nin önde gelen firmalarındandır.

26 yıldır Türkiye pazarında

Türkiye pazarına 26 yıl önce yem yatırımları ile giren Taylan merkezli dünya devi CP, bu süreç içinde Türkiye’ninde bir numaralı yem üreticisi oldu. Beyaz et ve yumurta alanlarında ülkemizin en büyük kuruluşlarından birisi haline geldi. CP Türkiye, son yatırımı; “CP Osmaneli İleri İşlenmiş Piliç Ürünleri Fabrikası” ile entegre üretim sistemini son noktaya taşıyan CP Türkiye, ürünlerini Türk Mutfağı’na makul fiyatlarla sunmak gibi iddialarını sürdürüyor. 

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Ödüllü

CP Türkiye olarak, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı ve Ekonomize Dergisi tarafından gerçekleştirilen; “Güvenilir Gıda Zirvesi ve Ödül Töreni’nde “En iyi marka”ödülünü aldı. Dünya standartlarında ürün kalitesine çok önem veriyorlar. 

BRC ve IFC belgeli

Bu nedenle bütün kesimhaneleri için gıda güvenliği konusunda Avrupa Perakendeciler Birliği tarafından verilen uluslar arası standartlara uygunluk belgeleri olan; “BRC” ve “IFC” belgelerini almayı başardı. Amaç Geyve halkına en iyi hizmeti sunmaktır. Halkımız güvenle piliç eti, ileri işlem, şarküteri ve yumurta ürünlerini CP piliç Geyve marketten karşılayabilirler. Halkımızın kendi bölgelerinde yetişen ürünlere gösterdiği yoğun ilgi ve alakadan dolayı kendilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs