MHP'de Hedef 250 Bin Oy

MHP İl Başkanı Levent Bülbül, MHP milletvekili adaylarının isimlerinin konuşulmaya başlandığını belirterek "MHP'yi Sakarya'da birinci parti yapacağız.
Editör Editör

'Şu kadar vekil alacağız' şeklinde açıklama yapmak yerine Sakarya'da birinci olma hedefinde olduğumuzu söylüyoruz”

 MHP İl Başkanı Levent Bülbül, ve Milletvekili Adayları ; Zihni Açba,  Alirıza Acartürk, Serdar Çakan , Gökhan Taşdeviren, İsmail Kamil Doğancı,  ve milletvekili aday adayı Aydın Bahar,  SRT  Medya çalışanlarını Tunatan Tesisleri’nde ağırladı.

Tek hedeflerinin öncelikle MHP’nin Sakarya’daki ’başarısını artırmak olduğunu belirten İl Başkanı  Levent Bülbül , “7 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’ni Sakarya’da birinci parti yapmak istiyoruz. Bunu başarmak için ekibimle nefer gibi çalışarak elimizden geleni yapacağız. Sayın  Devlet Bahçeli’nin   önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben ilkesine bağlı kalarak Milliyetçi Hareket Partisi’ne bir nefer gibi hizmet edip sancağı en yükseklere dikeceğiz. Bunu birlik olarak, tek yürek olarak hep birlikte başaracağız” dedi.

LİSTE HEYECANI

MHP’nin milletvekili aday listesinin hem tabanda hem de Sakarya genelinde heyecan yarattığını ifade eden Bülbül, “Çıkan liste MHP’nin listesidir. MHP bu listeyle inşallah çok büyük başarılara imza atacaktır. Tüm teşkilatlarımız MHP’nin başarısı için ellerinden gelen çabayı göstereceklerine eminim.  Listemiz başarıya odaklanmış olan bir listedir ve ben bu listeden çok ciddi neticeler bekliyorum. Listemiz sadece partililerde değil, toplumun her kesiminde ciddi heyecan uyandırmıştır. Herkes MHP’nin başarılı olacağına inanmıştır. MHP’nin Sakarya’da birinci parti olma hedefi bu listelerle birlikte daha da perçinlenmiştir. Yedi tane adayımız var. Hepsi birbirinde değerli insanlar ve en güzeli de Sakarya'da her yerde rastlayabileceğimiz insanlardır ve Sakarya’dan kopma ihtimali olmayan insanlardır” dedi.

MHP YÜKSELİŞTE

Bu seçimin diğer seçimlere göre çok farklı bir seçim olacağına dikkat çeken Başkan  Bülbül,

"Halkımız 13 yılda neyin yapılıp yapılmadığını iyi biliyor. MHP sürekli yükselişte. Bunu hiç kimse göz ardı edemez. Seçim çalışmaları için  tüm teşkilatlarımız  h emen her mahalle de delegelerimizle partililerimizle birlikte daha sık görüşerek mahallelerin sorunlarıyla ilgili bilgiler ver önerilerini alarak, çözüm noktasında bizlerde aktif görev alıyoruz. MHP olarak  Sakarya ‘da birinci parti olacağız, Hedefimiz 250 bin oy . AKP’ oy kaybedeceğini düşünüyorum. HDP’nin seçime girmesi, SP-BBP ittifakının da seçimde etkili olacağına inandığımdan AKP’nin oyuna yansıyacağını düşünüyorum. Çünkü gittiğimiz yerlerde halkı hazır görüyorum. Bu noktada başarıya çok ciddi ölçüde inanıyoruz, hedeflerimiz gerçekçi ve bunlara ulaşabileceğimiz inancındayım. Arkadaşlarımızla buna odaklanmış durumdayız. İlçe teşkilatlarımız yenilenme sonrasında  daha genç, dinamik, istekli,heyecanlı kadrolar bunu görüyorsunuzdur.Memleketimizin dört bir köşesinde köy köy, ilçe ilçe, bu mücadeleyi kol kola bütün teşkilatlarımızla birlikte inşallah 7 Haziran akşamı zaferimizi ilan edeceğiz” dedi.

SANDIĞA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Sandık görevlilerini eğitimden geçireceklerini ifade eden Bülbül, “  Bir takım şeyler MHP'nin lehine gözüküyor bu süreçte, neticeler tabi ki sandık.Bu sefer sandığa  daha fazla sahip çıkmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.Hukukçu ekiplerimizi hazır çok ciddi sayıda avukat arkadaşımız nasip olursa gene bu süreçte ilgilenecek.İlçelerde sorumlu olan arkadaşlarımız olacak.Sandık görevlilerimizi sadece iki sefer,üç sefer periyodik eğitimlerden geçiriyorduk ama bu sefer onları motive edecek çok ciddi sandığa sahip çıkacak noktada tedbirler almaya çalışıyoruz kendi imkanlarımız ölçüsünde.Organizasyonu daha üst seviyeye taşımaya çalışıyoruz.2014'te başarılı bir sandık süreci geçirdik kendimize göre ama eksiklerimiz vardı, Bu seçimde de o nokta da eksik yaşadığımız sandık görevlilerimizi çekip, başarılı olduğumuz arkadaşlarla devam edip o eksiklikleri telafi etmeye çalışıyoruz.Daha da yukarıya çıkacak.Buların hepsi neticeye etki edecektir böyle bir düşünce içerisindeyiz biz de bu kahvaltıları kendimizi ifade etmek açısından bir fırsat olarak görüyoruz.Ben bu seçim sürecinde iyi bir kampanya dönemi geçireceğimize inanıyorum” dedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs