CHP Adaylarını Tanıttı

CHP seçim bildirgesini açıklayıp adaylarını tanıttı.
Editör Editör

İl Başkanı Ayça Taşkent açıklanan seçim bildirgesini değerlendirerek insanların yüzünün güldüğü, barış ve demokrasinin hakim olduğu bir ülke için CHP’nin iktidar olması gerektiğini söyledi.

ÇARE CHP

CHP Sakarya İl Başkanı Ayça Taşkent, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açıklanan Seçim bildirgesinin, Türkiye de yaşanan ekonomik sıkıntılara çare olacağını ifade ederek,’’Seçim bildirgemizdeki projeler, çalışanlarımıza, emeklilerimize, çiftçimize kısaca her kesimin sosyal ve ekonomik anlamdaki sorunlarına çare olacak. Daha önceden açıklanan, emeklilerimize Dini Bayramlarda birer maaş ikramiye büyük ilgi görmüştü. Şimdi de, ülkemizin en büyük sorunlarından biri olan asgari ücretteki adaletsizlik ve asgari ücretten vergi alınması sorunları CHP İktidarında tarihe karışıyor. Asgari ücret üzerindeki vergiler kalkacak, en düşük ücret 1500 TL olacak” dedi.

YÜZLER GÜLECEK

 İl Başkanı Taşkent, CHP’nin seçim bildirgesinde halkın yüzünü güldürecek, devrim niteliğinde birçok çalışmanın olduğunu ifade ederek, “CHP yoksullukla mücadeleyi birinci gündem maddesi olarak belirledi. Çiftçinin üretim amaçlı olarak kullanacağı mazotun litresi 2 TL’ye düşürülecek. Geçici tarım işçilerinin sosyal güvenliği devlet güvencesi altına alınacak. Geliri yoksulluk sınırı altında olan vatandaşların kredi kartı borçlarının yüzde 80’i silinecek. Ve en önemlisi Üreten bir ekonomiyi ayağa kaldırarak yılda en az 1 milyon kişiye istihdam imkânı sağlanacak. Tüm bu projelerin alt yapısı hazır, kaynakları hazır bu konuda bütün çalışmaları yapılmıştır” dedi.

YOKSULLUKLA MÜCADELE

Taşkent,’’Yeni açıklanan projelerle insanlarımız rahat bir nefes alacaktır.Dünya’nın en ağır ve en zor yükü, aldığı maaşla geçinemeyen, çocuğuna istediği bir şeyi alamayan, bir babanın bir annenin yüküdür, İşte CHP İktidarında annelerin, babaların yüzü gülecek, bu ekonomik refah tablosu ülkemize de olumlu olarak yansıyacaktır. CHP İktidarında en önemli önceliğimiz yoksullukla mücadele olacak oğlu askerde olan ailelere,65 yaş üstü vatandaşlara, engellilere yaşam desteği adı altında ödemeler yapılacak. Engelliler sağlık hizmetlerinden ücretsiz yararlanacak, Ülke genelinde 10 milyonun üzerinde haneye sosyal destek sağlanacak” dedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs