Siyaset Masa Başında Değil Milletle Yapılır

AK Parti İl Teşkilatını ziyaret eden Başkan Toçoğlu, “AK Parti’ye karşı masa başında kurgulanmış ittifaklar görüyoruz. Siyaset masa başında operasyonla değil, milletle yapılır.
Editör Editör

 Masa başında kurgulanan koalisyon senaryolarına karşı milletimiz gereken cevabı 7 Haziran’da sandıkta verecektir” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ikili görüşmede seçim süreci kapsamında yürütülen çalışmalar değerlendirildi. İl SKM Başkanı Erdoğan Demirci’nin de dahil olduğu toplantı ile ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Kılıç, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu ile seçim çalışmalarımızı değerlendirdik. İnşallah güzel bir süreç geçireceğiz. Tüm teşkilatlarımız sahada. Hep birlikte gece gündüz milletimiz için, milletimizin geleceği için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


7 Adayı Ankara’ya Göndereceğiz

7 Haziran’da 7 Milletvekili adayını Ankara’ya göndereceklerine inandıklarını da belirten Kılıç, “Bugüne kadar çıktığımız her yolculukta milletimizle yürüdük. İnşallah bu seçimlerde de yolculuğumuz devam edecek. Daima millet dedik, millete gittik. Seçim gününe kadar sahada olacağız. Milletimize derdimizi, davamızı anlatmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki seçimler için de hedefimizi belirledik. İnşallah 7 güzel insanı 7 Haziran’da Ankara’ya yollayacağız. İnanıyoruz, AK Parti ile Yeni Türkiye yolculuğu devam edecek” dedi.


Ciddiyetle Hazırlanıyoruz

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İl Başkanımızı ziyaret ederek 7 Haziran seçimleriyle ilgili olarak yürütülen çalışmaları değerlendirdik. 7 Nisan’da adaylarımızın ilan edilmesiyle birlikte seçim çalışmalarına başladık. İl başkanlığımız bünyesinde oluşturulan SKM başkanlığımız, 7 Milletvekili adayımızla, 16 ilçede programlar düzenliyor. AK Parti ailesi olarak 7 Haziran seçimlerine ciddiyetle hazırlanıyoruz. Bugün il başkanımızla bir araya gelerek neler yaptığımızı ve bu 45 günlük süre içerisinde neler yapmamız gerektiğini görüştük” diye konuştu.


Yeni Türkiye

AK Parti iktidarıyla Türkiye’de her alanda ciddi istikrar sağlandığını belirten Başkan Toçoğlu, “Ekonomimiz güçlendi, yasaklar kalktı; Türkiye daha müreffeh ve özgür bir ülke haline geldi. Aynı zamanda güçlenen Türkiye, dünya mazlumlarının umudu oldu. Geçmiş dönemlerde çok büyük sıkıntılar yaşadık. Özellikle koalisyon dönemlerde oluşan kaos ülkemize büyük zarar verdi. Tüm bu olumsuzlukları artık geride bıraktık. Şimdi yeni bir Türkiye’den bahsediliyor. Özgürleşen, güçlenen, vatandaşına saygı duyan yeni bir Türkiye” dedi.


Milletin Cevabı 7 Haziran’da

Başkan Toçoğlu, “Ülke olarak elde edilen kazanımlarımızı kaybetmek istemiyoruz. Yeniden koalisyon dönemlerinin karanlık günlerine geri dönmek istemiyoruz. Siyasi ve ekonomik istikrarsızlıklara karşı 7 Haziran seçimlerinde partimize, davamıza, ülkemize sahip çıkacağız. Gece gündüz demeden çalışacağız. Geri kalan 48 gün içerisinde 16 ilçeyi, mahalleleri kapı kapı gezeceğiz. Kadın ve gençlik kollarımız, belediye ve ilçe başkanlarımız, teşkilat ve meclis üyelerimiz, milletimizin desteği ve duasıyla çalışacağız. Bugün Türkiye’de siyasetin geldiği noktayı hep birlikte görüyoruz. Milletin partisi AK Parti’ye karşı nasıl bir koalisyon kuruluyor. Farklı siyasi partiler bir araya getiriliyor. Masa başında siyaset kurgulanmaya çalışılıyor. Siyaset masa başında yapılmaz. Siyaset milletle yapılır. Milletimiz masa başında yapılan koalisyon senaryolarına gereken cevabı 7 Haziran’da verecektir” ifadelerini kullandı. 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs