Yeni Köprü Trafiğe Açılıyor

Geyve Karaçay Köprüsü’nün dolgu ve cephe çalışmalarının ardından trafiğe açılacağı belirtildi.
Editör Editör

 Başkan Toçoğlu,“Geyve’miz mimarisiyle büyük beğeni kazanacak yeni köprüsüne kısa süre içerisinde kavuşacak. Cephe ve dolgu çalışmalarının ardından 26 metre uzunluğundaki yeni köprü trafiğe açılacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Geyve Karaçay Köprüsü’nün kısa süre içerisinde trafiğe açılacağını duyurdu. Başkan Toçoğlu, “Geyve ilçe merkezi girişinde bulunan ve artık ihtiyacı karşılamayan köprüyü kaldırdık. Eski köprü yerine Geyve ilçemize yakışır, modern bir köprü projelendirmiştik. Hamdolsun bölgedeki yapım çalışmalarını tamamladık. Yaklaşık 26 metre uzunlunda ve 22 metre genişliğinde yeni bir köprü inşa ettik” diye konuştu.

Kalıcı yatırımlardan yanayız

1,6 Milyon TL’lik projede sona gelindiğini de belirten Toçoğlu, “İnşallah kısa süre içerişinde köprümüzün cephe ve dolgu çalışmalarını da tamamlayacağız. Geyvemize yakışır modern bir köprü inşa etmiş olacağız. Her zaman ilçelerimizin geleceğine yönelik kalıcı adımlar atma gayreti içerisinde olduk. İlçelerimizin gelecek projeksiyonuna göre yeni projeler hazırlıyoruz, yeni yatırımları hayata geçiriyoruz. Büyükşehir’in güçlü hizmet elini hemşerilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs