MHP’li Adaylar Geyve'de Halkla Buluştu

MHP Sakarya İl Teşkilatı ve Milletvekili Adayları Geyve’ye Çıkartma Yaptı.
Editör Editör

MHP Sakarya İl Başkanı M. Levent Bülbül, Sakarya Milletvekili Adayları Zihni Açba, Ali Rıza Acartürk, Hüsamettin Atasever, MHP Geyve eski belediye başkanı Mehmet Kır, MHP Geyve İlçe Başkanı Tahsin Kolat ve teşkilat mensupları ile Geyve’de ziyaretlerde bulundu. MHP’li Adaylar, Geyve’de büyük bir sevgi ile karşılandı. Yağmur ve alt yapının bozuk olması nedeniyle aşırı çamur halinde olan yollara aldırış etmeden vatandaşlar ile buluşan Açba gördüğü ilgi ve sevgi karşısında mutluluğunu vatandaşlarla paylaştı.

 

Altyapı’yı Şikayetleri ettiler

Geyve ilçe programı doğrultusunda Geyve Pazar Yeri ve Esnaf ziyareti yapan MHP’lilere vatandaşlar sevgi ile karşılık verdi. Vatandaşlar Geyve ve Alifuatpaşa’nın yıllardır bitmeyen altyapı sorununu, yetkililerin sorunları görmezden geldiklerini ifade ettiler.


Gayemiz sizlerin hayır duasını almak

Ziyaret esnasında vatandaşların şikayetlerini dinleyen ve tek tek not alan vekil adayı Zihni Açba;”Sakarya’da hiçbir ayrım yapmadan, kararlılık, doğruluk ve hizmet için yola çıktık. Gayemiz sizlerin hayır duasını almak, Allah Rızasını kazanmaktan başka bir şey değil. Bu duygularla Geyve ve Alifuatpaşa halkımızın Regaip Kandilini kutlarım ” ifadelerine yer verdi.

 

MHP Tek Başına İktidar

Vatandaşların şikayetlerine pür dikkat kesilen MHP İl Başkanı Bülbül; “AKP vatandaştan uzaklaştı. Bu düzenin son bulması için MHP’nin tek başına iktidara ihtiyaç vardır.” dedi.

 

Regaip Kandili

Vatandaşlar ile sıcak iletişim kuran Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya Milletvekili Adayları 3 ayların hayırlara vesile olmasını ve Regaip Kandili’nin mübarek olmasını temenni ettiler.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs