SP'den Pazaryeri ve Esnaf Ziyareti

Saadet Partisi Milli İttifak Milletvekili Adayları Fikret ÖZER ve Gürbüz PERTEV, beraberindeki teşkilat mensuplarıyla Geyve Pazarını ve Esnafları Ziyaret ettiler.
Editör Editör

Geyve Halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan Milletvekili adayları, insanları, Saadet Partisi adı altında Milli ittifaka davet ettiler. 

Oy pusulasında 12 numarada yer alacak olan Saadet Partisi için, bu sefer yanılmamalarını, hedefi 12'den vurmaları gerektiğini hatırlattılar. Ziyaretlerden sonra bir açıklama yapan Milletvekili Adayı Sayın Fikret ÖZER ; " Halkımızın bize olan yakınlığından dolayı kendilerine müteşekkiriz. Sicili tertemiz iki parti olan Saadet ve Büyük Birlik Partilerinin oluşturduğu bu İttifak, bizleri heyecanlardırdığı gibi, bir alternatif-bir çıkış yolu arayan, düşük ücret ve pahalılığı mahkum edilen halkımızı da heyecanlandırdı. İnşallah 7 Haziranda Meclise girerek çözüm bekleyen bir yığın meseleye çözüm üreteceğiz. Özlenen 97 Refah-yol hükümetinin unutulmayan icraatlarını, kaldığı yerden devam ettireceğiz. 

Tüm İslam aleminin ve Geyvelilerin üç aylarını ve Regaib gecelerini tebrik ederiz "dedi. 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs