MHP'den Kandil Mesajı

MHP Geyve İlçe Başkanı Tahsin Kolat Regaip Kandilini Kutladı.
Editör Editör

MHP Geyve İlçe Başkanı Tahsin Kolat “rahmet kapılarının sonuna kadar aralandığı Regaip Kandili nedeniyle yayınladığı mesajında "Rahmet, bereket ve mağfiret ayları olarak nitelendirilen üç ayların ilk kandil gecesini kardeşlik, barış, hoşgörü duyguları içinde muhabbetle idrak etmeliyiz" dedi.

MHP Geyve İlçe Başkanı Tahsin Kolat , "11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'in habercisi olan Regaip Kandili, mübarek üç ayların manevi havasının da ilk esintisidir. Rahmet, bereket ve mağfiret ayları olarak nitelendirilen üç ayların ilk kandil gecesini kardeşlik, barış, hoşgörü duyguları içinde muhabbetle idrak etmeliyiz. Bütün dargınlıkları, kırgınlıkları gönüllerimizden bertaraf etmeliyiz.

Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi duaların da hayat bulacağı bu gecede dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğimle.

Bu değerli Kandil gecesinde kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi olan bağışlayıcı ve acıyan yüce Allah (c.c.) tüm dualarımızı kabul etsin.

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gecede dualarla birleşmek dileğiyle, mübarek Regaip kandilinizi kutlarım.

"Allahümme barik lena fi recebe ve şa'ban ve belliğna ramazan."

"Ey Rabbim, bize Recebi ve Şabanı mübarek kıl ve bizi Ramazan'a ulaştır." Amin.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs