İsen'den Mahalle Ziyaretleri

Seçim Çalışmaları kapsamında AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mustafa İsen, AK Parti İlçe Yönetimi ile beraber, Orhaniye Mahallesi, Doğantepe Mahallesi ile Burhaniye Mahallesi'nde vatandaşlar ile buluştu.
Editör Editör

Doğantepe Mahallesinde konuşma yapan AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen: "“Türkiye artık eskisi gibi değil, hatırlarsınız bir Bolu Dağ’ı tüneli hikayesi vardı, yıllardır yapılacak dediler yine bizim dönemimizde bitti. Önceden tüneller dahi yapılamıyordu; şimdi deniz altından metro yapılıyor. Hükümetimiz deniz altında üç katlı proje açıklıyor ve kimse şaşırmıyor; çünkü bu zamana kadar yapılanlar bunun teminatıdır. Her defasında söylediğim gibi bu seçimler çok önemli hem şehrimiz için hem ülkemiz için. Sakarya’yı güzel günler bekliyor inanıyorum ki Sakarya 2015 genel seçimlerinde 7 tane AK Partili milletvekilini Ankara’ya gönderecek”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs