Acartürk'e Geyve ‘de yoğun ilgi

Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya Milletvekili Adayı Alirıza Acartürk, Geyve’de seçim çalışmalarını sürdürdü.
Editör Editör

GEYVE’DE SEÇİM ÇALIŞMASI

  Seçim çalışmaları kapsamında Geyve’de İl Başkanı Levent Bülbül, Milletvekili Adayları Zihni Açba, Hüsamettin Atasever ve partililer ile birlikte çalışmalarda bulunan MHP Sakarya Milletvekili Adayı Alirıza Acartürk, kendisine gösterilen ilgiye teşekkür ederken, tek tek vatandaşın sorunlarını dinledi.

“BİZİM SESİMİZ OLACAKSIN”

  Siyasi partilerin milletvekili adayları arasında Geyve ve bölgesinde aday gösterilen tek kişinin Alirıza Acartürk hatırlatan Geyveliler, “Öyle inanıyoruz ki siz milletvekili seçileceksiniz ve senelerdir ihmal edilen Geyve’nin Ankara’daki sesi olacaksınız. Listeler hazırlanırken bizi unutan partileri biz de sandıkta unutacağız” dediler.

SAKARYA ÖNCÜ OLACAK

  Yola çıktıkları ilk gün Alifuatpaşa’da söylediklerinin arkasında olduğunu kaydeden Acartürk, “Bir kere daha tekrar etmek istiyorum. Bizler Sakarya’yı her alanda öncü yapmak için yola çıktık. Sanayide, tarımda, turizmde, hizmet sektöründe, sporda, her alanda Sakarya, parmakla gösterilen bir şehir olacak.” Dedi.

İKTİDARA BÜYÜK ÖFKE VAR

  Acartürk, yörenin çocuğu olarak sorunları çok iyi bildiğini de hatırlatarak “İnsanımız sorunlarını anlatıyor. İktidara büyük öfke var. Onlara ‘sizi anlıyorum’ dememe bile gerek yok. Çünkü bu sorunları ben de yaşıyorum. Bu topraklarda doğdum. Bu havayı soludum. Üvey evlat muamelesi gösterilmenin ne demek olduğunu iyi bilirim. Dolayısıyla bu yörenin insanı iktidara gösterdiği büyük tepkide, başından sonuna kadar haklıdırlar” diye konuştu.

MHP, KADİM DOSTTUR

  İnsanlarımızın en zor günlerinde yanında olmasını istediği ve umutla sarıldığı partinin MHP olduğunu ifade eden Acartürk, “MHP kadım dost gibidir. En zor anlarda insanlarımızın yanında olan dosttur. Bu dost bundan sonra sadece kötü günlerinde insanımızın yanında olmaktan çıkacak, güzel ve mutlu günleri yaşatacağı insanımızla, çocuklarımıza güzel bir ülke bırakmak için çalışacaktır. Bunu hep birlikte göreceğiz.” Şeklinde konuştu.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs