Ünver Geyvelilerle buluştu

MHP Sakarya Milletvekili Orhan Ünver; seçim çalışmaları kapsamında Geyve İlçesi’nde bir takım ziyaretlerde bulundu.
Editör Editör

Geyve’nin şantiyeye döndüğünü ifade eden Ünver; “Geyve merkezinin yolları adeta köstebek gibi. Burada ne araçlar ilerleyebiliyor, nede vatandaş rahat dolaşabiliyor. Seçim üstü yapılan bu çalışma, vatandaşı kandırma politikası olduğu gibi, esnaf ve vatandaşa adeta çile çektiriliyor” diyerek, tepkisini dile getirdi.

Gittiği Geyve İlçesinde seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya Milletvekili Adayı Orhan Ünver, partisinin İlçe Başkanı Tahsin Kolat, Geyve Belediye Başkan Adayı Mehmet Kır ve beraberindeki partililer ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu. Programına Geyve Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Pınar’a ziyaret ederek başlayan ve Geyve Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Ali Demir’e yaptıkları ziyaretle sürdüren Orhan Ünver; halkın yanında olacak bir milletvekili olacağını söyledi. Geyve’de yapılan yol çalışmalarını şantiyeye döndüğünü dile getiren Ünver; “Yol çalışması karmaşasında ilçenin girişi de çıkışı da adeta karışmış durumda ve Geyve merkezinin yolları adeta köstebek gibi. Burada ne araçlar ilerleyebiliyor, nede vatandaş rahat dolaşabiliyor. Seçim üstü yapılan bu çalışma, vatandaşı kandırma politikası olduğu gibi, esnaf ve vatandaşa adeta çile çektiriliyor” diyerek, tepkisini dile getirdi.

ÜNVER; “Muhtarlarımız sadece ikametgâhveren yerler değil, halkın sözcüsüdür…”

Muhtarlar Derneğe yapmış olduğu ziyaretinde, MHP iktidarında çalışmalarını muhtarlarla birlikte yapmayı planladıklarını belirten Ünver; “Muhtarlarımız, gerçekten partisiz ve rozetsiz demokrasinin temel taşıdır. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğum dönemde muhtarlar için özel bir projemiz vardı. Ama vekil olduğumuzda, çalışmalarımızı muhtarlarımızla yapmayı planlıyoruz. Çünkü muhtarlarımız sadece ikametgâh veren yerler değil, halkın sözcüsüdür. Onlar hür generaldir” diye konuştu. Ziyarette Dernek Başkanı ve Ilıca Mahalle Muhtarı Süleyman Pınar, Tepecikler Mahalle Muhtarı Cafer Uğural, Güney Mahallesi Muhtarı Erol Atalay ve Esenköy Mahalle Muhtarı Nizametin Bahar’ın da bulundu.

ÜNVER: “Geyve’nin bu seçimde Bizimle yürüyeceğine inanıyorum”

Ardından beraberindeki heyet ile birlikte Geyve Otobüsçüler Kooperatifi’ne geçen Orhan Ünver, Kooperatif Başkanı Ali Demir ile bir süre görüştü. Otobüsçülerin sorunlarını Başkan Ali Demir’den dinleyen Orhan Ünver;  sektörün sorunları hakkında istişarelerde bulunarak, yolların bozuk olmasını tüm sürücüleri zor durumda bıraktığı dile getirildi. Ünver’in ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Demir, vekillik yolunda çalışmalarında başarılar diledi. Esnafın sıcak ilgisiyle karşılaşan MHP’li Ünver; “Geyve halkının sıcaklığını ve samimiyeti bize mutluluk kaynağı oldu. Her ilçemizde milletimizle buluşuyor, hayır ve başarı dualarını alıyoruz. Geyve’nin bu seçimde bizimle yürüyeceğine inanıyorum” dedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs