Bakan İslam CHP'yi Eleştirdi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, CHP'nin açıkladığı seçim beyannamesindeki sosyal hizmetleri Ak Parti'nin 13 yıldır yaptığını söyledi.
Editör Editör

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, CHP'nin açıkladığı seçim beyannamesindeki sosyal hizmetleri Ak Parti'nin 13 yıldır yaptığını söyledi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam iki gündür bulunduğu seçim bölgesi Sakarya'da Erenler İlçesindeki bir restoranda muhtarlarla biraraya geldi. Bir mahalle muhtarı Bakan İslam'a sorunları anlatırken, aldığı olumlu cevabın üzerine Bakan İslam'a sarılarak sevgi gösterisinde bulundu.


Bakan Ayşenur İslam, toplantıda yaptığı konuşmada CHP'nin kısa bir süre önce açıkladığı seçim beyannamesini eleştirdi. Bakan açıklanan beyannamedeki sosyal hizmetleri iktidar olarak 13 yıldır yaptıklarını kaydederek, şunları söyledi


"CHP kendi seçim beyannamesini açıkladı. Bakanlıkla ilgili bizim arkadaşlar beyannameden özet çıkardılar. Tam 74 tane sosyal hizmet vaadi var. 74 tane, sosyal hizmet vaadi. Engellilere, yaşlılara, dullara, yetimlere, ailelere, kadınlara, çocuklara bakacak. 74 maddenin 74'ünü de okuduk arkadaşlar. 13 yıldır bunların hepsini yapıyoruz. Ben yapıyorum bakanlık olarak. Yaptığım işi bilmiyor muyum?"


"BİR YETİMİN BAŞINI OKŞAMAMIŞLAR"


Bakan İslam CHP'nin ülkede ne olup bittiğini bilmediğini belirterek, şunları söyledi:


"Bu ülkenin yönetimine takip olan bir kadro, ülkede ne olup bittiğini bilmiyor. Bu ülkede nelerin yapıldığını da bilmiyor. Bir kere sokağa çıkmamışlar. Bir kere sokakta, caddede ara mahallelerde yürümemişler. Bir kere bir fakirin evine girmemişler. Bir kere bir engelliyle konuşmamışlar; bir yaşlıyla, bir dulla, bir yetimle konuşmamışlar. Bir tanesinin başını okşamamışlar. Neye ihtiyacım var diye sormamışlar. Bir ülkenin yönetimine talip olmak büyük bir ceht, çalışma azmi, akıl, vizyon, vicdan, gerektirir ve en önemlisi yalan söylememek lazım. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Biz kimseye yalan söylemedik. İktidara gelmeye ümidi olmayan insanların yapacağı şeydir bu. Boş vaatler, çünkü yarın sorumlu olmayacağınızı bilirsiniz."


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, toplantının ardından Erenler'den ayrıldı.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs