SGK Temel Açma Çalışmaları Başladı

Geyve’yi geleceğe güvenle taşıdıklarını ifade eden Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Geyve’ye yapılacak olan modern SGK hizmet binasının temel kazı çalışmalarının başladığını açıkladı.
Editör Editör

Göreve geldiği günden bu yana Geyve için birçok yeni projeyi hayata geçiren Kaya, Geyveliler için çok önemli olan bir projeyi daha hayata geçiriyor. Daha önce anlaşmaları ve çalışmaları tamamlanan modern SGK hizmet binasının temel çalışmalarına start verildi. Geçtiğimiz ay müteahhit firma ile inşaat alanı için yer teslimi sözleşmesi yapılmış, yapılacak olan SGK Hizmet binası arazisi üzerindeki eski İlçe Tarım Müdürlüğüne ait prefabrik binalar Geyve Belediyesi ekiplerince yıkılmıştı.

GEYVE, PAMUKOVA, TARAKLI

Geyve’de yapılacak olan ve başta Geyve olmak üzere Pamukova ve Taraklı ilçelerinde SGK kapsamındaki tüm çalışan ve emeklinin sorunlarını rahatlıkla karşılayabilecek kapasitede olacak olan SGK hizmet binası inşaatında çalışmalar başladı. 952 metre kare kapalı alana sahip olacak SGK binasının 150 iş gününde tamamlanacağı belirtildi. Her zaman Geyvelilerin ayrıcalıklı olduğunun altını çizen Kaya, “Her şey vatandaşımız için. Bizler her gün Geyve için ne yapabiliriz, ilçemize neler kazandırabiliriz, ilçe halkımızı geleceğe daha iyi nasıl hazırlarız? Diye düşünüyoruz” dedi.

GEYVE EN İYİYE LAYIK

Geyve Sakarya’nın gözdesi olacak diyen Kaya, “Biz bunu lafta kalsın diye demiyoruz. Halkımız zaten bunun farkında ve yaptıklarımız, yapacaklarımız da bunun ispatı olacak. Geyveliler her zaman geleceğe umutla bakacak inşallah” ifadelerini kullandı. Geyve’ye yatırımların devam edeceğini de belirten Kaya “Geyve halkı her şeyin en iyisine en güzeline layıktır” diye konuştu.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs