Sakarya'ya 2 Bakan

AK Parti Milletvekili Sefer Üstün, yeni kabinede Prof. Dr. Mustafa İsen’in büyük ihtimalle Kültür ve Turizm Bakanı olacağını, Doç. Dr. Ayşenur İslam’ın da görevine devam edeceğini söyledi.
Editör Editör

BİRİKİMLİ ARKADAŞLAR

7 Haziran Seçimlerinde aday olmayan Ayhan Sefer Üstün iddialı açıklamalarda bulundu. 7 kişilik yeni listenin hepsinin Büyük Millet Meclisi’ne gidebileceğini belirten Üstün, “Yeni listedeki arkadaşlarımız da çok nitelikli ve birikimli arkadaşlarımızdır. Mesela Profesör Mustafa İsen kurulacak yeni kabinede büyük bir ihtimalle Kültür ve Turizm Bakanı olabilir. Mevcut Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Ayşenur Hanım bana göre görevine devam edecektir. Bence ilimizden birden çok bakan çıkacaktır” dedi.

YÜKSEK PERFORMANS

AK Parti Sakaryalı 5 milletvekilinin yerelde ve genelde gösterdikleri performans ile milletvekili sayısının yukarı çıkacağını iddia eden Üstün, “Yaklaşık 10 gündür bende seçim çalışmalarına katılıyorum. Bilhassa Başkanlık Sistemi’ni de büyük ölçüde ilgilendiren 7 Haziran 2015 Seçimlerine büyük seferberlik başlattık ve en küçük ihtimali göze alarak yüksek performansla çalışıyoruz. Tüm arkadaşlarımız, aday olsun veya olmasın bu seçimdeki başarıyı önemsiyor. Ben 7güzel insanın Sakarya’dan Ankara’ya gideceğine inanıyorum” 

Mustafa İsen

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs