Tüm İlçelere Sentetik Saha

ASFK Yönetim Kurulu Üyeleri ve amatör sporcular ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Şehrimize 6 yeni sentetik saha kazandırdık. Akyazı ilçemize inşa edeceğimiz sentetik sahanın ihalesine de çıktık.
Editör Editör

Kısa süre içerisinde çalışmaları başlatacağız. Hedefimiz tüm ilçelerimize sentetik saha ve tesis kazandırmak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Üyeleri ile bir araya geldi. Arya Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen programa Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, AK Parti Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, ASKF Başkanı Yılmaz Kuzey, basın mensupları ile çok sayıda spor yöneticisi de katıldı. 


Önceliğimiz Centilmenlik

Programın açılış konuşmasını yapan Yılmaz Kuzey, “Tüm spor kulüplerimize centilmenliklerinden dolayı teşekkür ediyorum.  ASKF olarak sezon boyunca yaklaşık 6 bin 500 maç yönetiyoruz. Sporcu kardeşlerimizin rekabetlerinde centilmen olmalarına büyük önem verdik. ASKF olarak centilmenlik bizim önceliğimizdir” diye konuştu.


Büyük Gelişme Gösterdik

Amatör spor ile iç içe olduğunu belirten Başkan Toçoğlu, “Amatör spor kulüplerimiz ile birlikte hareket ettik ve amatör branşlarda önemli başarılar elde ettik. İlk aday olduğumuz zamanda rahmetli Hüseyin Kama ile görüşerek Sakarya’nın amatör spor kulüplerin başkenti olacağını söylemiştik. Şehrimize 6 yeni sentetik saha kazandırdık. Akyazı ilçemize inşa edeceğimiz sentetik sahanın ihalesine de çıktık. Kısa süre içerisinde çalışmaları başlatacağız. Hedefimiz tüm ilçelerimize sentetik saha ve tesis kazandırmak” dedi.


Amatör Spora Desteğimiz Sürecek

Konuşmasının devamında altyapı tesislerinin de kısa süre içerisinde açılacağını müjdeleyen Başkan Toçoğlu, ”Altyapısı ve amatör sporu güçlü olmayan şehir takımlarının üst yapısının güçlü olması beklenemez. Sağlam altyapısı olmayan ve amatör spor kulüplerinin değerini bilmeyen profesyonel kulüpler başarı gösteremez. Amatör spora elimizden gelen desteği sağlıyoruz. İnşallah çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiği Ekrem Karaberber Altyapı Tesisleri’nin açılışını kısa süre içerisinde gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.


Hizmet Gönül İşidir

Konuşmasında 7 Haziran seçimlerinin önemine de vurgu yapan Başkan Toçoğlu, “Güçlü hükümet oldukça spor camiasına yapacağımız yatırımlar daha da artacaktır. Yerel seçimlerin üzerinden 1 yıl geçti. Yerel seçim sürecinde verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız. Verdiğimiz sözleri yerine getirebilmemiz için güçlü hükümete ihtiyacımız var. Amatör spor kulüplerin verdiğimiz tüm sözleri yerine getiriyoruz” ifadelerini kullandı.


Amatör Sporun Şehre Katkısı

Programda kısa bir selamlama konuşması yapan AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı ve eski Sakaryaspor Kulüp Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu ise, amatör spor kulüplerinin şehir için taşıdığı öneme vurgu yaptı. Programın sonunda Çaykışla Spor Kulübü Başkanı Salih Özmen ve Karapürçekspor temsilcileri Başkan Toçoğlu’na hediye takdim etti.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs