Saadet Partisi Yörüklerde

Saadet Partisi, Geyve Yörükler Mahallesinde gönülleri fethetti.
Editör Editör

Saadet Partisi Geyve İlçe Teşkilatı, Milletvekili Adayları ile beraber Mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Milletvekili Adayları Eyüp YILDIRIM ve Fikret ÖZER ile beraber İl ve İlçe teşkilat mensupları Yörükler Mahallesindeki Kahvehane ve esnafları ziyaret etti.

Milletvekili Adayı Eyüp YILDIRIM  yaptığı konuşmada: "Saadet Partisi olarak, Büyük Birlik Partisi ile ittifak yaparak güçlerimizi birleştirdik. Allah'ın izniyle, bu dönem Saadet Partisi'nin baraj problemi yok. Bu dönem mecliste olup hizmetinizde bulunmak istiyoruz. 


Eski günlerde yaptığımız hizmetleri biliyorsunuz. Bizler hangi partiyle olursa olsun, gerek koalisyon hükümetlerinde başbakan yardımcılığı konumunda, gerekse Başbakanlık dönemlerinde CHP ile olsun, Milliyetçi hükümetlerle olsun, Doğruyol Partisi ile olsun yaptığımız koalisyonda kavga etmeden, kutuplaşmadan ve hiç bir  insanımızı  ayırt etmeden, hizmet ayrımcılığı yapmadan her kesimden Milletvekili ve Parti ile bir araya gelip bu millete hizmetlerde bulunduk.


Solculuğun ve sağcılığın ayyuka çıktığı o  70'li yıllarda, bir sol parti olan CHP ile koalisyon kurup, ağır sanayi hamlesini başlattık. Kıbrıs Barış Harekatını gerçekleştirdik. 300 İmam-Hatip Okulu, 3 bin Kuran kursu açtık. 96-97 yıllarında DYP ile Refahyol hükümeti kurup, D8 İslam Birliğini kurduk. 

Yaptığımız efsane zamlarla her kesimin yüzünü güldürdük. Ülkeye bolluk ve bereket geldi. Ve bu hizmetleri koalisyon hükümetleri ile yaptık. Yani bir araya gelip çalışma kültürü bizde var.

 
Hepinizi, oluşturduğumuz bu Millî İttifak'a davet ediyoruz. 7 Haziranda sandığa giderken tertemiz oylarınızı Saadet Partisi'ne atınız. Meclise huzur, kardeşlik ve Saadet gelsin. Beni sabırla dinlediğiniz için hepinize teşekkür eder, hayırlı geceler dilerim 

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs