Geyveli Kareteciler Başarılarını Sürdürüyor

Geyve ilçesi Karate Takımları lig finallerinde coştu.
Editör Editör

Sakarya gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü tarafından organizasyonu yapılan iller arası Karate lig müsabakalarının finalleri Sakarya büyükşehir belediyesi destekleri ile Anneler günü iller arası lig finalleri adı altında Camili yenikent spor salonunda Pazar günü yapıldı.

Liglerde Sakarya, Bolu, Düzce, Kilis, Yalova, Kocaeli, Tekirdağ, Kırklareli, İstanbul, Bursa, Eskişehir illerinden 820 sporcunun mücadele etti.  Liglerin A guruplarında dereceye giren ilk dört sporcuya kupa, beşinci ve altıncı sporcuya madalya, B guruplarında mücadele eden ilk dört sporcuya madalya, görev yapan hakemlere hatıra kupaları verildi. Verilen bu ödüller Sakarya büyükşehir belediyesi destekleri ile yaptırıldı.

Ekim 2014 tarihinde başlayan ligler altı maç üzerinden yapıldı. 10 Mayıs Anneler günü nedeni ile Annelere ithafen yapılan liglerin finallerine Türkiye karate federasyonu başkanı Esat Delihasan, Gençlik hizmetleri ve spor şube müdürü Bülent Kasım, Karate federasyonu başkan vekili Meydan Kobaş, Adapazarı ilçe müdürü Fatih Çelikel, federasyon İl temsilcisi Aykut Duman Katıldı.

Teknik direktör Uğur Kobaş, antrenörler Memduh Sakarya, Yaşar Ordu “Başta sporcularımız olmak üzere ailelerini kutluyoruz. Her zaman bize destek olan Geyve kaymakamlığı,  Geyve belediyesi, Gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü, Geyve halk eğitim müdürlüğüne teşekkür ediyoruz.



A (KUPA) GURUBU 

Şampiyon olan sporcularımız:

Yasin Arıkan


İkinci olan sporcularımız:

Miray Keleş

Oğuzhan Çakmak


Üçüncü olan sporcularımız:

Aslınur Mutluay

Emirhan Uygun

Mehmet Semiz

Eren Ertürk

Hakan Emirhan Doğan

Batuhan Arıkan


Dördüncü olan sporcularımız:

Beyza Sonay

Talha Berkant Karaca

Emirhan Özdil

Mert Efe Leviçar

Efe Altok

Ömer Ertürk

Ercan Oruç

Bayram Umut Er


Beşinci olan sporcularımız:

İclal Kübra Öz

Zeynep Tutku Tunç

Sevde Özcan

Yusuf Kaan İnce

Okan Kobaş

Erencan Dönmez

Burak Özer



Altıncı olan sporcularımız:

Berat Uygun

M. Mustafa Gökmen

Bura Balcı

            



B  (MADALYA )GURUBU

İkinci olan sporcularımız:

İclal Kübra Öz


Üçüncü olan sporcularımız:

Yusuf Dinçer

Metehan Ayözen

Ergün Yılgın



#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs