Geyve Sağlık Meslek, AKM'de Seyirciyi Coşturdu

Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi; Sakarya Valiliği, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği liseler arası 6. Tiyatro Şenliğinde seyircilere, tiyatro zevki yaşattı.
Editör Editör

Adapazarı AKM'de oynanan tiyatroyu; Geyve kaymakamı İdris Akbıyık, okul müdürü Ahmet Akkuş, çok sayıda öğrenci ve veliler izledi.

Feyzullah Arslan'ın yazdığı "Ehliyet Senin Neyine, Dön Şinasi Köyüne" adlı oyunda ASML Kültür Edebiyat Kulübü öğrencilerinden  Selmin Can, Emre İltemir, Aleyna Erdem, Kübra Top,  ömer Faruk Rençber, Fatih Taşdemir, Rabia Güner, Gamze Topal, Ali Can Gül ve Sena Gül rol aldı. Işık ve müzik düzenlemesini Yakup Salih Acar ile Esra Ordu yaptı.

Sarhoş sürücünün çevreye ve insanlara verdiği zararı anlatan oyun çok beğenildi. Geyve kaymakamı İdris Akbıyık, görevli öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

MEHMET AYDOĞAN  

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs