Geyve'ye 10 Bin Ton Asfalt

Başkan Toçoğlu kısa bir süre önce müjdesini vermişti: Büyükşehir Belediyesi Geyve’de asfalt çalışmalarına Alifuatpaşa’dan başladı.
Editör Editör

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Geyve ilçesinde asfalt çalışmalarına başladı. Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Büyükşehir Belediye Başkanımız kısa bir süre önce Geyve’de görev yapan muhtarlarla bir araya gelmişti. Sayın Zeki Toçoğlu çalışmaların ay sonunda doğru başlatılacağını müjdelemişti. Bu kapsamda gerekli hazırlıklarımızı yaptık ve ilçemizde çalışmalarımıza başladık” diye konuştu.


1,5 Milyonluk Proje

Proje kapsamında ilk etapta ilçeye 10 bin ton asfalt atılacağını belirten Oktar, “Ekiplerimiz iki hafta boyunca Geyve ilçemizde çalışacak. Şu an çalışmalarımızı Alifuatpaşa Mahallesi’nde yürütüyoruz. Çalışmalarımızın hızlı bir şekilde tamamlanması için büyük bir gayret gösteriyoruz. İlk etap kapsamında 10 bin ton asfalt kullanılacak. Yaklaşık 1,5 milyon değerinde olan çalışmamızın ilçemiz ve hemşerilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs