Büyükşehir İzmir’e Tren Kaldırıyor

27 Mayıs Çarşamba günü Sakaryaspor’un oynayacağı playoff finali için şehre destek çağrısını yineleyen Başkan Toçoğlu, taraftarlara müjdeyi verdi; “Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak Salı gecesi 00.00'da tren garından Sakaryasporumuza destek olmak üzere İzmir’e tren kaldırıyoruz."
Ali ARICI Ali ARICI

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakaryaspor’un 27 Mayıs Çarşamba günü oynayacağı playoff final karşılaşması için şehre yaptığı destek çağrısını yineledi ve taraftarlara müjde verdi. Toçoğlu, “27 Mayıs Çarşamba günü Sakaryasporumuz Play Off final maçında İzmir'de Ankara Demirspor ile karşılaşacak. 27 Mayıs Çarşamba günü İzmir Atatürk Stadyumunda gerçekleşecek müsabakada taraftarlarımızın Sakaryasporumuza destek olması çok önemli. Taraftarlarımızın Sakaryasporumuzu yalnız bırakmaması adına, taraftarlarımızın İzmir'e taşınması konusunda çağrıda bulunmuştuk. Bir kez daha çağrıda bulunuyor, taraftarlarımızın İzmir'e götürülmesi konusunda herkesi göreve çağırıyoruz. Sakaryaspor’u yalnız bırakmayalım. Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak Salı gecesi 00.00'da tren garından Sakaryasporumuza destek olmak üzere İzmir’e tren kaldırıyoruz” ifadelerini kullandı. 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs