KUPALARI KOYACAK YER KALMADI

Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin 2014-2015 öğretim yılı boyunca sosyal, kültürel ve sportif etinliklerde kazandığı kupa, madalya, plaket ve diğer ödülleri koyacakları yer kalmadı.
Editör Editör


Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri ödüle doymuyor.


ÖĞRENCİ SAYIMIZ AZ, MARİFETİMİZ BÜYÜK

Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi müdürü Ahmet Akkuş: "Okulumuzun öğrenci mevcudu az olmasına rağmen, öğrencilerimiz; bilgi yarışmasında, şiir- kompozisyon yazma yarışmasında yıl boyunca çeşitli ödüller aldı. Önemli gün ve haftaların kutlanmasında büyük başarı gösterdi. 

Sakarya Valiliği, Sakarya Büyük Şehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği 6. Tiyatro Şenliğinide sergiledikleri Ehliyet Senin Neyine, Dön Şinasi Köyüne adlı oyunumuz da çok beğenildi. Bu oyunda Selmin Can, Emre İltemir, Aleyna Erdem, Kübra Top, Ömer Faruk Rençber, Fatih Taşdemir, Rabia Güner, Gamze Topal, Ali Can Gül, Sena Gül, Esra Ordu ve Yakup Salih Acar görev aldı.

ÖDÜLLERİMİZ

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Geyve'de düzenlenen etkinliklerde öğrencilerimizin kazandığı ödüller şöyledir:

Erkekler koşusu: 1. Hakan Kaymakçı

Voleybol erkekler:Birincilik kupasını: Ömer Faruk Rençber, Mehmet Aktı, Mecit Yalçın, Güven Karanfil, Yiğit Kıran, Alican Gül ve Fatih Emre Şenol'dan oluşan takımımız kazandı.

Voleybol genç kızlarÜçünclük kupasını şu öğrencilerimiz aldı: Serra Yaldız, Merve Şimşek, Merve Çaylak, Mine Özer, Elif Uzan, Sena Gül ve Bengisu Sakallıoğlu.

Masa Tenisi kızlar: Zeynep Betül Turhal, Gamze Topal ve Gamzenur Yılmazer'den oluşan takımımız aldı.

Masatenisi erkekler: Güven Karanfil, Emirhan Aydın, ve Kadir Yavaş 3.oldu.

Satranç-3. Güven Karanfil, Ahmet Aydın, Ömer Faruk Rençber

Sakarya Türküsünü güzel okuma yarışmasında Beyzanur Akkuş ikincilik ödülünü aldı.

19 Mayıs konulu şiir yazma yarışmasında: 1. Kader Şirin, Büşra Nur Çekitaş da 3. oldu.

Derece alan bütün öğrencilerimi tebrik ediyor, bizi onurlandırdıkları için alınlarından öpüyorum" dedi.

MEHMET AYDOĞAN

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs