EHLİYET SENİN NEYİNE

Geyve Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü; polis-halk arasındaki ilişkileri güçlendiren ve trafik kurallarına uymanın önemini anlatan tiyatro oyuncularına Teşekkür Belgesi verdi.
Editör Editör

Geyve İlçe Emniyet müdürü Faruk Aktı:"Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin sahneye koyduğu Ehliyet Senin Neyine, Dön Şinasi Köyüne adlı oyun; polisin halk ile ilişkilerinin nasıl olması gerektiğini ve trafik kurallarına uymadan araç kullanmanın verdiği maddi ve manevi zararları anlatmaktadır.  

OYUN ÇOK BEĞENİLDİ

Bu oyunu Sayın Kaymakamımız İdris Akbıyık, Adapazarı AKM salonunda izlemiş ve beğenmiş, eğitici bir oyun olduğu için bizlerin de izlememizi tavsiye etti.

Geyve Kaymakamlığı Kültür Merkezi ve Öğretmenevinde sahneye konan Ehliyet Senin Neyine, Dön Şinasi Köyüne oyununu Selmin Can, Emre İltemir, Aleyna Balaban, Kübra Top, Ömer Faruk Rençber, Fatih Taşdemir, Rabia Güner, Gamze Topal, Ali Can Gül, Sena Gül, esra Ordu ve Yakup Salih Acar rol aldı. 

Oyunu Geyve Garnizon Komutanı Üsteğmen Taha Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Faruk Aktı, Milli Eğiti Müdür yardımcısı Tahir Taş, ASML müdürü Ahmet Akkuş, öğretmenler, Polis Karakolu amiri Ahmet Demirtaş, Bürolar Amiri Emre Gümüş, polis memurları Bahtiyar Toluç, Mert Adanır, Rıdvan Yıldır ve öğrenciler izledi.

TEŞEKKÜRLER

Oyunu çok beyeğenen Garnizon Komutanı Üsteğmen Taha Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Faruk Aktı, Milli Eğitim Müdür yardımcısı Tahir Taş, ASML müdürü Ahmet Akkuş, öğretmenler, polis memurları görevli öğrencileri tebrik ettiler.

İlçe Emniyet Emniyet müdürü Faruk Aktı, tiyatroda rol alan öğrencilere Teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler verirken: "Her gün maddi ve manevi zararlar veren Trafik canavarını önlemenin yolu; trafik kurallarına uymaktan geçer. Bu konuyu anlatan tiyatroyu başarıyla canlandıran öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum."dedi.

 MEHMET AYDOĞAN  

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs