AK Parti Türkiye’nin Gerçeğidir

AK Parti Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, siyasetlerinin merkezinde Türkiye’nin gerçekleri olduğunu belirterek, “Cumhuriyet tarihinde ilk kez devletin, milletin ve bir siyasal partinin kaderi AK siyasette birleşti” dedi.
Editör Editör

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Avukat Recep Hacıeyüpoğlu, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Programı kapsamında Geyve ilçe merkezi, Yörükler, Karaçam, Eşme, Teşvikiye ve Alifuatpaşa Mahallelerinde düğün ve sünnet cemiyetlerine katılan Hacıeyüpoğlu, günün devamında Arifiye Gölbaşı Park’ta düzenlenen aile buluşmasında yakınları ile bir araya geldi.

Sandığa Sahip Çıkacağız

Ziyaret programının devamında Adapazarı Işıklar, Salmanlı ve Örentepe Mahallesi sakinleri ile buluşan Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, 7 Haziran Genel Seçimleri’nde vatandaşları sandığa gitmeye davet etti. Yeni Türkiye’nin inşası için yorulmadan yola devam edeceklerini de kaydeden Hacıeyüpoğlu, “Bir kez daha ifade etmek istiyorum; Ayakları yere daha güçlü basan yeni Türkiye, yarınları görecek öngörüsü yüksek gençliğe bağlı. 7 Haziran’da genç kardeşlerimizin de sandığa sahip çıkacağına yürekten inanıyorum” diye konuştu.

Değişim ve Dönüşüm

AK siyasetin merkezinde insana hizmet olduğunu da açıklamalarına ekleyen Hacıeyüpoğlu, “3 Kasım 2002’den bu yana demokrasi, sosyal adelet, ekonomi ve diğer tüm alanlarda geldiğimiz mesafe hepimizin malumudur. Cumhuriyet tarihinde ilk kez devletin, milletin ve bir siyasal partinin kaderi AK siyasette birleşti. Çünkü bizim siyasetimizin merkezinde gerçekler var. Türkiye’nin gerçekleri ve geleceği var. Bu yüzden yorulmuyor, yola devam diyoruz” ifadelerini kullandı.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs