'BBP istikametinden saptı' deyip AK Parti'ye katıldılar

Sakarya'da CHP, BBP ve Saadet Partisi’nden istifa ederek AK Parti’ye geçen 35 kişi için rozet töreni yapıldı.
Editör Editör

AK Parti Sakarya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Balkan Buluşması’na Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, AK Parti milletvekili adayları, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve çok sayıda Balkan göçmeni Sakaryalı katıldı.


Programda bir konuşma yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’da farklı kültürlerin huzur içerisinde bir arada yaşadığını belirterek, “Birliğimize, beraberliğimize sonsuz şükürler olsun. Şehrimizde farklı kültürler huzur ve kardeşlik içerisinde bir arada yaşıyor. İnşallah bu birlikteliğimiz artarak daha da güçlenecek. Sakarya kardeşlik coğrafyasıdır” diye konuştu. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ise, “Balkan coğrafyasının huzura, refaha ve mutlu bir hale dönüşmesi adına AK Parti hükümeti olarak elimizden geleni yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz.” dedi.


SAADET, BBP VE CHP’LİLER AK PARTİ’YE KATILDI


Gerçekleştirilen protokol konuşmalarının ardından çeşitli partilerden AK Parti’ye geçen 35 kişi için de rozet töreni yapıldı. Cumhuriyet Halk Partisi, Büyük Birlik Partisi ve Saadet Partisi’nden istifa ederek AK Parti’ye geçenler adına konuşan Büyük Birlik Partisi Eski İl Başkan Yardımcısı Mehmet Şensoy, “Bizim burada olmamızın nedeni bağlı bulunduğumuz partinin maalesef istikametinde olan sapmadır. AK Parti istikametinde bugün burada bulunmaktayız. Bir kişi var ki Hıristiyan âlemi, Musevi âlemi ve Ortadoğu’nun satılmış liderleri maalesef bu kişinin karşısındadır. Bu kişinin karşısında asla olamayız dedik ve 35 arkadaşımız ile birlikte AK Parti davasına dâhil olduk. Cenab-ı Allah 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde başta Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın ve AK Parti sevdalılarının yar ve yardımcısı olsun. Yapılacak olan genel seçimlerin ülkemize ve İslam alemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Saygılar sunuyorum.” dedi. 


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs