Bakan İslam Karaçam'da

AK Parti Geyve İlçe Başkanlığı Karaçam Mahallesi'nde büyük miting düzenledi.
Editör Editör

AK Parti Geyve İlçe Başkanlığı Karaçam Mahallesinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Doç. Dr. Ayşenur İslam’ın katıldığı büyük miting düzenledi.

Milletvekili Adayı Ali İnci’nin Umurbey Mahallesi'ndeki mitinginden sonra Geyve, bu seçimde 2. Büyük mitingini yapmış oldu. Aynı zamanda yapılacak olan miting 7 Haziran seçimlerinden önce seçim yasağı gireceği için son miting olma özelliğini gösterdi.

Miting programına; Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, AK Parti geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak ve yönetim kurulu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci, Sakarya Büyükşehir Belediye başkanı Zeki Toçoğlu, Taraklı İlçe Belediye başkanı Tacettin Özkaraman, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, DOKAP Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Geyve kadın Kolları Başkanı Aynur Gökdemir ile yönetim kurulu, AK Parti Gençlik Kolları başkanı Faruk Koç ve vatandaşlar katıldı.
Hava muhalefeti nedeni ile program kapalı çim halı sahada yapıldı.


Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak, “İnşallah pazar günü sandıkta istikrar ve hizmete devam diyeceğiz. İnşallah 7 Haziran akşamı hedefimize ulaşacağız” dedi.

 

70 Milyonluk Yatırım

Programın devamında konuşan Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, “Hamdolsun AK Parti davalıları olarak dik duruşumuzda hiçbir zaman ödün vermedik. Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Gece gündüz çalışarak milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz. Altyapı, temiz içmesuyu ve asfalt çalışmaları için 70 milyonluk yatırımı hayata geçiriyoruz. Pamukova – Geyve bağlantı yolunu hizmete açtık. Geyve Devlet Hastanesi’nin ihalesini yaptık. İnşallah milletimizin desteğiyle hizmetlerimizi artırarak sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

Gücümüzü Ankara’dan Alıyoruz

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “7 Haziran’da tüm mazlum coğrafyadaki kardeşlerimizin gözü Türkiye’de olacak. İnşallah istikrarımızı koruyacağız. Sakarya’nın tüm ilçelerinde de verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz ve getirmeye de devam edeceğiz. Geyve’nin geleceği için 70 milyonluk yatırımı hayata geçiriyoruz. İlçemizi sağlam altyapıyla buluşturduk. Geyve’mizin daha sağlıklı bir çevreye kavuşması için Atıksu Arıtma Tesisi inşasını başlattık. Çalışmalarımız sürüyor. İlçemizde altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgeleri asfaltladık. İnşallah hemşerilerimizin desteğiyle yeni Geyve’nin, yeni Sakarya’nın inşasını sürdüreceğiz. Önümüzde önemli bir seçim var. Genel seçimlerin ülkemiz ve tüm mazlum coğrafya için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs