Geyve Eğitimde Başarılı

Geyve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Canbal: "2014-2015 öğretim yılı öğrencilerimiz için; eğitim-öğretim, sosyal, kültürel ve sportif etkinliler bakımından başarılı geçti."dedi.
Editör Editör

Geyve METEM'de; İlçe kaymakamı İdris Akbıyık, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katıldığı karne töreninde bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Canbal özetle şunları söyledi: 

GEYVE, TEOG'da SAKARYA İKİNCİSİ OLDU

2014-2015 Öğretim yılını bitirmiş bulunmaktayız. Bu yıl Geyve ilçemizde 8 bin 900 öğrencimiz karne heyecanını yaşadı. İlçemiz okullarında başarılar dolu bir yıl geçirdik. Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş ortak sınavlarında  Geyve tarihinde bir ilke imza atarak, Sakarya 2. si olduk. 

ETKİNLİK DOLU BİR YIL

Ulusal ve il düzeyinde yapılan yarışmalarda birçok ödül aldık. Projelerde her yıl olduğu gibi bu yıl da ildeki çoğu 1. likleri kazandık. İlçemizde birçok spor dalında müsabakalar yapıldı. İldeki yarışmalarda dereceleri alarak gururlandık. 

HER ÖĞRENCİ ETKİNLİĞE KATILDI

Kültürel alanda bu yıl öyle bir yıl geçirdik ki, nerede ise her öğrencimiz farklı bir etkinliğe katıldı. Sakarya Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Tiyatro Şenliğine katılan 17 lisenin 5' i Geyve'den idi. Bu yarışmada da Sağlık Meslek Lisesi öğrencimiz en iyi kız öğrenci ödülünü aldı. Ses yarışmasında finali yaşadık. Konferans, konser, şiir dinletileri, şenlikler ile dolu bir yıl geçirdik.

TEMİZ OKUL

Ayrıca en temiz okul projesine okullarımız yoğun ilgi gösterdi. Okullarımızı hijyenik ve beslenme dostu okullar yaptık.Bu başarılarda emeği geçen okul müdürü ile öğretmen arkadaşlarımı ve değerli öğrencilerimizı tebrik ederim.

TEŞEKKÜR

Öğrencilerimizin bu başarıları elde etmesinde daima bizleri destekleyen Geyve Kaymakamımiz İdris Akbıyık'a camiam adına çok teşekkür ederiz. Eğitim faaliyetlerinde her daim yanımızda oldu. Maddi- manevi yardımlarını esirgemedi. Başlattığı kitap okuma kampanyası, binlerce çocuğumuza kitap  sevgisini aşıladı. tüm Milli Eğitim çalışanları adına mülki amirimize teşekkür ederiz.


VELİLERİN KARNESİ

Kıymetli velilerimiz, öğrencilerimizin karneleri aynı zamanda sizlerin de karnesidir.Bu yüzden karnesinde düşük notları olan çocuklarınızı yargılamayın. Sorunu hep beraber konuşarak çözmeye çalışın. Unutmayın ki her öğrencimiz bir değerdir. Çocuklarımızın içindeki güzellikleri bulmaya çalışmalıyız.

Bu sene mezun olacak öğrencilerimize hayatlarında başarılar diliyorum. Umarım hepsi istedikleri bir yükseköğretime girmeyi başarırlar. Bu duygu ve düşüncelerle öğrencilerimize yaz tatilinde kitap okumayı unutmayın der, iyi tatiller dilerim.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs