Ortak Paydamız Sakarya’dır

Başkan Toçoğlu, TBMM’de meclis kaydını yaptıran Milletvekili Ali İnci’yi Büyükşehir’de ağırladı.
Editör Editör

Ziyarette konuşan İnci, “İnşallah Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte biz de milletvekili arkadaşlarımızla şehrimiz, ülkemiz ve tüm dünya insanlığı adına önemli işler yapmayı hedefliyoruz. Bu hedefle yola çıktık. Allah mahcup etmesin” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 25. Dönem AK Parti Sakarya Milletvekili seçilen Ali İnci’yi makamında ağırladı. İnci’ye Milletvekilliğinin hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Toçoğlu, AK kadroların 7 Haziran’da önemli bir başarı kazandığını ifade etti. Milletvekili Ali İnci’nin uzun yıllar belediye başkanlığı yapmış çalışkan bir isim olduğunu kaydeden Toçoğlu, “İnşallah Sayın İnci belediye başkanlığında olduğu gibi milletvekilliği sürecinde de başarılı çalışmalar gerçekleştirmeye devam edecektir” diye konuştu.


Toçoğlu’ndan İnci’ye Başarı Temennisi

AK Parti teşkilatının tüm kademeleri ve ilçe belediyeleri ile Sakarya’nın daha iyiye ulaşması için çalışmaya devam edeceklerini de açıklamalarına ekleyen Başkan Zeki Toçoğlu, “Bu zamana kadar davamızı muktedir yapabilme hedefiyle çalışmalarımızı sürdürdük. Bu anlayış ve kararlılığımız değişmiş değildir. Aynı inançla yola devam ediyoruz. Sakarya’yı Türkiye’nin gözbebeği yapmak için değerli milletvekillerimizle birlikte çalışacağız. Ankara’daki sesimiz olacak vekillerimizle Sakarya’yı yeniden imar edeceğiz. Bu vesileyle Milletvekilimiz Ali İnci’ye çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz. Allah muvaffak eylesin” dedi.


Tüm İnsanlık İçin Çalışacağız

Seçim sürecindeki yoğun saha çalışmaları ve milletvekili adaylarına destekleri için Başkan Toçoğlu’na teşekkür eden AK Parti Milletvekili Ali İnci ise, “Ankara’da bulunduğumuz süre içerisinde mazbatamızı alıp, rozetlerimizi taktık. İlk olarakta Büyükşehir Belediyemizi ziyaret edelim istedik. İnşallah Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte biz de milletvekili arkadaşlarımızla şehrimiz, ülkemiz ve tüm dünya insanlığı adına önemli işler yapmayı hedefliyoruz. Bu hedefle yola çıktık. Allah mahcup etmesin” diye konuştu.


Güveni Boşa Çıkarmayacağız

İnci açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Büyükşehir Belediyemizin, ilçe belediyelerinin, teşkilatlarımızın, AK Parti’ye gönül vermiş herkese 7 Haziran sürecinde gösterdikleri üstün gayretlerden ötürü teşekkür ediyorum. Hamdolsun Sakarya’da milletvekili sayımızda bir değişiklik olmadı. Hemşerilerimiz bizlere güvendi. Önümüzdeki süreçte birlik beraberliğimizi koruyarak şehrimizin gelişimi için çalışacağız. Hemşerilerimizin bizlere olan güvenlerini boşa çıkarmayacağız.”

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs