Geyve İtfaiyesi Yeni Yerinde

Sakarya Büyükşehir Belediyesine bağlı Geyve İtfaiye Grup Amirliği Tepecikler Mahallesindeki yeni yerine taşınarak ilk nöbetini tuttu.
Editör Editör

Geyve ilçesi Tepecikler Mahallesinde meteoroloji istasyonu olarak hizmet veren ancak istasyonun kapatılması ile Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından tadilata alınan bina Geyve İtfaiye Grup Amirliği olarak hizmet vermeye başladı.

ENGELLER AŞILDI

Büyükşehir kanunu ile hizmetin tüm köylere yayılması, buna bağlı olarak da yerleşim alanının gittikçe çevreye yayılmasıyla birlikte şehrin göbeğinde kalan Geyve İtfaiyesi, bu durumun yarattığı tehlike ve engellerin aşılması için Tepecikler Mahallesindeki eski Meteoroloji istasyonu binasına taşındı.

24 SAAT İŞ BAŞINDALAR

Tepecikler Mahallesindeki 4,5 dönümlük arazisinde tadilat işlemlerinin tamamlanmasıyla hizmet vermeye başlayan 2 katlı bina Geyve İtfaiye Personelinin eğitimi ve 24 saat görev yapabilmesi amacıyla yeniden düzenlendi. Mevcut binada yapılan tadilat işlemleri sonunda İtfaiye hizmetleri için gerekli olan eğitim salonları, dinlenme salonu, idari ofisler, yatakhaneler ve mutfak bölümleri oluşturuldu.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs