Başkan Kaya Personeliyle İftarda Buluştu

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya; belediye personeli ile buluştuğu iftar yemeğinde, “Sizlerin çalışkanlığı ve özveriniz sayesinde büyük Geyve’yi hep birlikte kuracağız. Biz büyük bir aileyiz” dedi.
Editör Editör

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya Ramazan Ayı’nın gelmesiyle birlikte toplumun her kesimiyle iftar sofralarında buluşma geleneğini sürdürüyor. Başkan Kaya, Belediye Fen İşleri bünyesinde görev yapan personelleri ile buluştuğu iftar yemeğinde “Sizlerin çalışkanlığı ve özveriniz sayesinde büyük Geyve’yi hep birlikte kuracağız. Biz büyük bir aileyiz” dedi.


TEK TEK KUTLADI


Geyve Belediye garajında düzenlenen iftar yemeğine Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ile birlikte, Geyveliler Derneği Başkanı Bülent Kaya, Birim İdarecileri ile belediye bünyesinde görev yapan personel katıldı. Başkan Kaya personeli ile tek tek tokalaşarak Ramazan ayını kutlarken, daha sonra birlikte iftar yaptı.


‘BU AİLEDE OLMAKTAN ONUR DUYUYORUM’


Geyve Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunu vurgulayan Kaya,  “Zorlu ve sıkıntılı bir süreçten geçtik. Allah’ın izniyle sizlerinde gayretiyle bu işin sonuna geldik. Geyve Belediyesi büyük bir aile, bu ailenin ferdi olmaktan, sizlerle beraber çalışmaktan, büyük bir onur ve gurur duyuyorum. Rabbime şükürler olsun ki yine Ramazan ayına kavuştuk, sizlerle birlikte oruç açmayı bize nasip etti. Biz çok güçlü ve sağlam bir aileyiz, hep birlikteyiz” dedi.


BU DAYANIŞMA İLE DAHA İLERİ


Kaya , konuşmasına şu sözlerle devam etti; “Bugünkü birliktelik ve dayanışma bizlere daha ileriye taşıyacaktır. Geyve Belediyesi olarak bu halkın hizmetkârıyız, bu hizmetleri halka götürürken sizler büyük bir çaba, özveri ve gayret gösteriyorsunuz, hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Geyve’nin yapılanması, gelişmesi ve büyümesi bizim elimizde. ” 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs