Bilgehan Doğru: O haber maksatlı!

7 Haziran’da yapılan genel seçimlerde AK Parti Sakarya’dan 7. sıra adayı olan Bilgehan Doğru Yenihaber Gaztesi’nde yayınlanan ve kendisinin söylediği iddia edilen sözler için açıklama yaptı.
Editör Editör

 Doğru, gazetede çıkan “Yapabileceğim bir şey varsa, elimden geliyorsa yaparım. Ben kimim ki insanları tehdit edeyim. Herkesi Allah'a havale ettim. Allah burunlarından getirsin” şeklindeki ifadeleri kullanmadığını belirtti.

   Doğru sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada: “Bu konuda daha öncede defaatle tavrımızı açıkladım. Herhangi bir şekilde bu konunun speküle edilmesine izin vermeyeceğim.” dedi.

   İŞTE BİLGEHAN DOĞRU’NUN O AÇIKLAMALARI

   “Haberde de yer aldığı gibi Yenihaber Gazetesi muhabiri Mustafa Kaya’yla bir telefon görüşmemiz oldu. Kendisi seçim sürecinde basında şahsım hakkında yer alan bazı haberlerle ilgili görüşmek istediğini ifade etti.

   Ancak şunu kesinlikle ifade edeyim; ben Sayın Kaya’ya bu konuyla ilgili görüş beyan edecek hiçbir açıklamada bulunmadım. İddia edildiği gibi herhangi bir beddua vs. söz konusu olmamıştır.

   Bu konuda daha öncede defaatle tavrımızı açıkladım. Herhangi bir şekilde bu konunun speküle edilmesine izin vermeyeceğim.

   Hiç kimse asılsız iddialarla partimize saldırmaya kalkmasın. AK Parti ailesi olarak çok zor süreçlerden geçtik, büyük saldırılara hedef olduk.

   Bu tarz maksatlı haberlerle ne yapılmak istendiğini de anlayabiliyoruz. AK Parti millete hizmet yolunda yoluna aynı kararlılıkla devam edecektir.

   Bizim için önemli olan bu kutlu davadır. Bu inançla yolumuza devam edeceğiz.”


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs