Geyve “Kuzey” Dedi

ASKF seçimleri öncesinde kulisler iyice artarken, mevcut başkan Yılmaz Kuzey ve ekibi, Geyve’de ki bir iftara katılırken, Geyve’ye de sentetik saha yapılacağının müjdesini verdi.
Editör Editör

“Biz laf olsun diye söz vermeyiz”

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Yılmaz Kuzey ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sabri Bölükbaş, İslam Bozkurt, Hasan Özdemir, Erdal Yıldız, Büyükşehir Belediyesinin Geyve’deki  İftarında bazı takım temsilcileriyle bir araya geldi. Karaçamspor, Alifutpaşaspor, Safibeyspor, Bayatspor, Boğazköyspor, Kızılkayaspor, Bağlarbaşıspor ve Eşmespor yöneticileriyle görüşen ASKF Başkanı Yılmaz Kuzey, 7 Temmuzda yapılacak kongrede kulüplerden destek istedi. Başkan Kuzey, amatör spor kulüplerine yapacağı hizmetleri anlattı. Geyve'ye en kısa zamanda Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun da desteğiyle, bir sentetik saha kazandıracaklarının sözünü verdi. Kuzey, “Bazı adaylar safsata laflar ile kafalarınızı bulandırmasınlar yapacakları işi söz versinler bu milletin boş laflara karnı tok. Biz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yapamayacağımız sözü vermeyiz” dedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs