Yolumuza Kararlılıkla Devam Edeceğiz

İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Başkan Toçoğlu, 7 Haziran Genel Seçimleri’nde Sakarya’dan başarı elde ettiklerini belirtti. Toçoğlu, “Sakarya olarak Türkiye’de önemli bir konuma sahip olduğumuzu gösterdik. Kaldığımız yerden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Editör Editör

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya 59. İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Serdivan Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Prof. Dr. Mustafa İsen, Ali İhsan Yavuz, Ali İnci ve Recep Uncuoğlu, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, ilçe belediye Başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.


Teşkilatlarımız Seçimlere Hazır


Programın açılış konuşmasında söz alan İl Başkanı Fevzi Kılıç, “Ramazan Ayı’nın tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını temenni etti. Seçim dönemi çalışmaları ile ilgili de konuşan Kılıç, “Büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz ile teşkilatlarımız olarak seçim döneminde özverili bir şekilde çalışmalarımızı sürdürdük. Hamdolsun Sakarya’da mevcut milletvekili sayımızı koruduk. Tüm teşkilatlarımızla olası herhangi bir seçime ilk gün olduğu gibi hazırız” ifadelerini kullandı.

59. İl Danışma Meclisi


İl Başkanı Kılıç’ın ardından AK Parti il ana kademe, gençlik ve kadın kollarının faaliyet sunumları gerçekleştirildi. Gençlik Kolları Başkanı Demir ve Kadın Kolları Başkanı Hatipoğlu seçim döneminde yapılan çalışmalar ile ilgili teşkilat mensuplarına ayrıntılı bilgiler verdi. Seçimlerde oyunu arttıran tek ilçe olan Kocaali adına konuşma yapan İlçe Başkanı Burak Ak ise, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerini dile getirdi.

Çalışmalarımız Devam Edecek


Programın devamında söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Zorlu bir seçim sürecini geride bıraktık. Türkiye genelinde birinci parti konumunda olmamıza rağmen hükümet kuracak bir çoğunluğa sahip değiliz. Birçok konuda değerlendirmeler, analizler yapılıyor. Bu değerlendirmelerin sonucunda çalışmalarımızı yapacağız. Özveri ve gayretle çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnşallah seçim sonuçları hayırlı olur” diye konuştu.

Milletvekili Sayımızı Muhafaza Ettik


Toçoğlu konuşmalarını şu şekilde sürdürdü; “Seçim sonuçlarına baktığımıza yerelde başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Milletvekili sayımızı muhafaza ederken, oy oranımızı hissedilir oranda düşürmedik. Sakarya olarak Türkiye’de önemli bir konuma sahip olduğumuzu gösterdik. Milletvekillerimiz ve aday olan arkadaşlarımız çalışmalarında büyük gayret gösterdiler. Teşkilatlarımız üzerlerine düşen görevleri yerine getirdiler. Hem ilçe belediyelerimiz hem de büyükşehir olarak milletvekili adaylarımızla tam kadro sahadaydık. Çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs