TEOG TERCİHLERİNİZİ DOĞRU YAPINIZ

Geyve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Canbal:" Öğrenciler; ilçemizde tecrubeli eğitim kadrosuyla birçok başarıya sahip Anadolu Liselerimiz ve meslek liselerimiz varken, uzaklardaki okulları tercih edip zamanınızı yollarda geçirmeyiniz."dedi.
Editör Editör

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Canbal:"TEOG sınavlarında ilçemizdeki  öğrenciler çok güzel bir başarı elde ettiler. Başarılarından dolayı tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. 

Öğrencilerimizin başarıya ulaşmalarında emeği geçen velilerine, fedakarca çalışan idareci ve öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum.


LİSELERİMİZDE EĞİTİM KALİTESİ YÜKSEKTİR

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş tercihlerinin devam ettiği şu günlerde Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Canbal, velilere ve öğrencilere bazı uyarılarda bulundu:

Çocuklarımızın hayatlarındaki önemli dönüm noktalarından biri olan TEOG tercihlerini isabetli yapmaları gerekmektedir.Yanlış tercih, telafisi mümkün olmayan maddi ve manevi zararlara sebep olmaktadır.

İlçemizde; Geyve Anadolu Lisesi, Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi, Anadolu İmam-Hatip Lisesi, METEM ve METAL (Sağlık Meslek Lisesi) gibi alanında başarılı eğitim veren okullarımız varken; uzaklardaki okulları tercih etmeyiniz. 

Çünkü uzaktaki liseye gidiş-geliş hem sizi yorar hem de ailelerinize maddi ve manevi sıkıntılar verir. Okumak istediğiniz lise ilçemizde varsa, Geyve'yi tercih ettiğiniz takdirde zamanınızı yollarda değil, evinizde geçirirsiniz.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

 



Geyve Anadolu Lisesi

Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi

Geyve METEM
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs