TEOG BİRİNCİLERİNE HEDİYE VERİLDİ

Geyve İlçesindeki ortaokullarda, 2014-2015 öğretim yılı TEOG sınavlarında dereceye giren öğrencilere hediye ve Başarı Belgeleri verildi.
Editör Editör

Geyve Kaymakamlığı Kültür Merkezi Öğretmenevi   salonunda düzenlenen törene; İlçe Kaymakamı İdris Akbıyık, ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Canbal, şube müdürü Ali Arıcıoğlu, okul Müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı. Programı eğitim hemşiresi Pınar Demiral sundu.

GEYVE'NİN BİRİNCİLERİ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Canbal TEOG birincilerine çeşitli hediyeler verirken yaptığı konuşmada şunları söyledi: Bugün burada uzun emekler sonucu başarıyı elde etmiş öğrencilerimizi kutlamak için toplandık. 

TEOG sınavlarında Geyve'de ilk 10'na giren Alifuatpaşa Ortaokulundan Zeynep Karaçayır, Semih Örs, Kazımpaşa Ortaokulundan Elif Aydın, Furkan Aydemir, Hilal Doğan, Beyza Aydın, Beyza Karacan, Osmangazi Ortaokulundan Öznur Sargın ve Gazipaşa Ortaokulunda Ayşenur Şatır'ı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.

Bu öğrencilerimizin başarıyı yakalamasında 'Benim Birinci Meselem Eğitimdir' diyerek okullarımıza her türlü desteği veren Sayın Kaymakamımız İdris Akbıyık'a, okul idarecilerine, öğretmen arkadaşlarıma ve velilerimize çok teşekkür ediyorum.


GELECEĞİN İLİM ADAMLARI

Geyve kaymakamı İdris Akbıyık, TEOG sınavında ilk ona giren öğrencilere başarı belgesi verirken şunları söyledi: Sevgili öğrenciler, bu çalışma temponuzu ilerki yıllarda okuyacağınız lise ve fakültelerde de devam ettirmenizi tavsiye ediyorum. 

Eğer daha gayretli bir şekilde çalışırsanız geleceğin ilim adamları, devlet yöneticileri siz olursunuz. Sizlerin yetişmesinde emek veren ailelerinizi, okul müdürlerinizi ve öğretmenlerinizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

s

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs