Geyve'ye yeni içmesuyu deposu

Geyve Kızılkaya, Erenler Tepe, Adapazarı Çamyolu ve Akyazı Bıçkıdere Mahalleleri için 4 yeni içmesuyu deposu inşa edileceği açıklandı.
Editör Editör

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), yeni dönem içmesuyu yatırımlarına devam ediyor. Adapazarı, Akyazı, Erenler ve Geyve için planlanan yeni içmesuyu depolarının inşasına başladıklarını belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, "Şehrimizin gelecek nüfus projeksiyonunu dikkate alarak hazırladığımız içmesuyu yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Geyve Kızılkaya, Erenler Tepe, Adapazarı Çamyolu ve Akyazı Bıçkıdere Mahalleleri için 4 yeni içmesuyu deposu inşa ediyoruz" dedi. 


ÇALIŞMALAR BAŞLADI


Rüstem Keleş, "Ekiplerimiz Bıçkıdere Mahallesi'nde yapım çalışmalarına başladı. Bölgede 700 metreküp kapasiteli içmesuyu deposu inşa edilecek. Projemiz kapsamında 4 mahalleye inşa edilecek depoların su tutma kapasitesi bin 200 metreküp olacak. Son derece sağlıklı ve güvenli olacak depolarımızla mahallelerimize ulaşan içmesuyu kalitesini de güvence altına almış olacağız. Yeni projemizin ilçelerimize ve bölgede yaşayan hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs