Başkan Kaya 24 Temmuz Basın Bayramı Mesajı Yayınladı

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla kutlama masajı yayımladı.

Editör Editör

Başkan Kaya, mesajında, tüm basın çalışanlarının bayramını kutlayarak özgür basının, demokrasinin vazgeçilmezi olduğunu belirtti.

Halkın haber alma hakkını kullanmasını sağlayan basının toplumun gereksinim duyduğu her konuda, araştırma, bilgilendirme, aydınlatma, devlet ve millet yararına kamuoyu oluşturma gibi önemli bir kamu hizmetini yerine getirdiğini kaydeden Kaya, "Basın bu önemli görevi yerine getirirken basın özgürlüğünün büyük önemi bulunmaktadır. Demokrasilerin vazgeçilmezi olan özgür basın, basın meslek ilkeleri doğrultusunda yaptıkları haber ve yayınlarla kurum ve yetkililerin kendilerini kontrol etmesine de önemli katkılar sunmaktadır. Basın meslek ilkeleri doğrultusunda, evrensel hukuk kurallarına bağlı kalarak, basın özgürlüğünün istismar edilmemesi, doğru ve tarafsız haberciliğin düstur edinilmesi, özel hayata ve kişi haklarına saygı gösterilmesi gibi ilkelerin gözetilmesi de sorumluluk açısından büyük önem taşımaktadır Toplumun aydınlatılması, bilinçlendirilmesi, halkın talep ve beklentilerinin kamuoyuna iletilmesi, ülkemizde yaşanan başarıların uluslararası platforma taşınması, ilimizin ve ilçemizin tanıtılması gibi pek çok konuda önemli bir kamu görevi üstlenen yerel ve ulusal basınımızın, bundan sonra da aynı özveriyle görevini yerine getireceğine inanıyor ve ilçemizde basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak, kamuoyunun doğru ve tarafsız bilgilendirilmesinde büyük rol üstlenen değerli basın mensuplarımızın "24 Temmuz Basın Günü"nü en kalbi duygularımla kutluyor, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs