Taraklı spor yarışmaları için bende varım dedi

İlimizin en başarılı ve faal branşlarının başında olan Karate branşı Akyazı, Sapanca, Hendek ilçelerinden yapılan turnuvalardan sonra Taraklı ilçesinde de turnuva yapmak için hazırlıklara başladı.
Editör Editör

Avrupa/Dünya hakemi ve antrenör Uğur Kobaş, Milli takımlar menajeri Hikmet Şaha Taraklı ilçesinde yapılması planlan karate turnuvası için bugün (Perşembe) belediye başkanı Tacettin Özkaraman ile görüştü.

Taraklı belediye binasında gerçekleşen görüşmede başkan Karaman ilçesinde yapılacak turnuvaya maddi ve manevi destek olacağını ilçenin tanıtımına ve gelişimine katkı sağlayacak her projeye açık olduklarını söylerken planlanan turnuvaya alt yapı çalışmalarının sona ermesi ile birlikte istekli olduklarını iletti.


Uğur Kobaş, Hikmet Şaha “Gençlik ve Spor il müdürü ve Spor şube müdürümüz ile bu konuyu ilk konuştuğumda böyle turnuvanın çok güzel ve anlamlı olacağını söylediler. Bu destekten sonra bugün (Perşembe) Belediye başkanı ile görüştükten sonra ne kadar doğru bir karar verdiğimizi anladık. Taraklı ilçemizin tanıtımına, sosyal, kültürel anlamda gelişimine, ekonomik anlamda katkı sağlayacak bir turnuvayı inşallah Taraklı ilçesinde işbirliği ile yapacağız. Turnuvada alt yapı çalışmaları sona erdiği gibi en kısa zamanda Gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü ve Taraklı belediyesi iş birliğinde yaklaşık 300 civarında bir katılım ile gerçekleşecek. Dediler.

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs