Bayat Mahallesi'nde Seracılık

Geyve Tarım Kredi Kooperatifi müdürü Erol Çekcan: "Bayat Mahallesi seracılık bakımından Sakarya ilinin Antalya'sı olacaktır. "dedi.
Editör Editör

ANAHTAR TESLİMİ SERA

Kooperatif müdürü Erol Çekcan: " 1095 Sayılı Geyve Tarım Kredi Kooperatifine bağlı Bayat Mahallesi'nde oturan ortağımız Mehmet Sakarya'ya Tarım Kredi kooperatifi olarak  2,5 metre yüksekliğinde 6 metre genişliğinde ve 1350 metrekare büyüklüğünde anahtar teslimi ilk sera yapımını gerçekleştirdik.

 Anahtar teslim törenine Sakarya Bölge Birliği Müdürü Ercüment Satıbeşe ve Bayat Mahallesinden ortaklarımız katıldı. Bayat Mahallesi seracılık bakımından Sakarya ilinin Antalya'sı olacaktır." dedi.

ÇİFTÇİ DOSTU

Sakarya Bölge Müdürü Ercüment Satıbeşe: "Tarım Kredi Kooperatifi, çiftçinin dostudur. Devletimizin vermiş olduğu imkanlar dahilinde ortaklarımıza hizmet etmekten mutluluk duymaktayız. Bu sera ile bölgenin seracılık alanında atılım yapacağına inanıyorum. 

Seracılık kredisi 4 yıl vadelidir. Ve serasını Tarsim Sigortası yaptıran  ortağın faizinin, yüzde yetmiş beşi hazine tarafından karşılanmaktadır." dedi.

Serayı yaptıran Mehmet Sakarya: "Tarım Kredi Kooperatifinin sağlamış olduğu imkan sayesinde seram oldu. Bu serayla çocuğum gibi ilgileneceğim. Sera sahibi olmama yardımcı olan yetkililere çok teşekkür ederim."dedi.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs