Kaya Engelliler İçin Almanya'da

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya engelli arkadaşlarımız daha iyi bir hayat sürdürsünler diye 50 adet akülü aracı hemşerilerimize kazandıracağız müjdesini verdi."
Editör Editör

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Almanya’ya gitti.

50 Akülü Araç

Geyve Belediyesi bir “Sosyal Sorumluluk Projesini” daha Başkan Murat Kaya’nın girişimiyle hayata geçirdi. Başkan Kaya’nın girişimleri sonucunda  Almanya’da yaşayan Necati Kocayel’in destekleriyle yurtdışından 50 akülü araç temin edildi.

Teslimat Eylül’de

Geçmiş yıllarda ayrı dönemlerde yaptığımız Almanya ziyaretlerinde belediyemize 2 adet itfaiye ve daha sonra 2 adet ambulans kazandırdıklarını ifade eden Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, “Sosyal sorumluluk projelerinin yerel yönetimlerin olmazsa olmazı olduğunu ifade ederek Almanya’da ki dostumuz Necati Kocayel abimizle beraber Geyve ilçemizdeki engelli arkadaşlarımız daha iyi bir hayat sürdürsünler diye 50 adet akülü aracı hemşerilerimize kazandıracağız. Almanya’yı gerekirse karış karış dolaşmak için buralardayız. İnşallah, Eylül ayı sonunda araçlarımızı ihtiyaç sahiplerine dağıtımını yapacağız. Herkese selamlarımızı iletiyorum, ifadelerini kullandı.


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs